image description

Στο πλαίσιο του έργου Virtual Land  “An Immersive Virtual Experience for Cultural and Natural Heritage Sites” του interreg που αφορά σενάρια εικονικής πραγματικότητας για τον Τουρισμό / Πολιτισμό στη διασυνοριακή περιοχή της Ελλάδας-Αλβανίας, η εταιρεία Lime μέσω του manager της κ. Xρήστου Μπέλλου, ζήτησε την συνδρομή της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων στην έκθεση AITE 2021.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 25-27 Νοεμβρίου. Σε αυτή συμμετείχε το μέλος του Δ.Σ.κα Έφη Εξάρχου, όπου πραγματοποίησε b2b συναντήσεις με tour operators από την Φινλανδία , τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, της Η.Π.Α., του Ισραήλ, της Μεγάλης Βρετανίας , της Πολωνίας , της Ρωσίας, της Ολλανδίας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Ελλάδας.

Οι συναντήσεις αυτές ήταν παραγωγικές και οι tour operators έδειξαν ενδιαφέρον για να εντάξουν το Νομό Ιωαννίνων στα προγράμματά τους. Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ.Στάθης Σιούτης, ο γραμματέας κ.Θεόδωρος Βαντώλας και το μέλος κα Έφη Εξάρχου εκπροσώπησαν την Ένωση και στην έκθεση Xenia, πραγματοποιώντας σημαντικές επαφές με φορείς για την προβολή του προορισμού.