image description

Με τις αναμενόμενες απουσίες ταξιδεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον Βόλο για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Λαμία στην ουδέτερη έδρα του Πανθεσσαλικού. Ο Μιλιντσεάνου που είχε γλιστρήσει στον κακό αγωνιστικό χώρο του Πανηπειρωτικού στην προπόνηση της Παρασκευής, τελικά έπαθε τράβηγμα στον δικέφαλο, όπως είχαμε αναφέρει και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει στις λίγες μέρες που ακολούθησαν.

Εκτός έχει μείνει και ο τραυματίας Οικονομόπουλος που έχει τον τραυματισμό στην ωμοπλάτη από το ματς με τον Άρη και θα μείνει για ακόμα 5-6 εβδομάδες εκτός δράσης.

Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Γκαρντάβσκι που είχε απουσιάσει λόγω ίωσης, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν σε αποστολή πρωταθλήματος οι Αλέξης Τριάδης και Γιάννης Ρίζος.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό (19:30), κατόπιν της ακαταλληλότητας του γηπέδου της Λαμίας, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ξεκινάει διαδικασίες πλέον για πλήρη αντικατάσταση του χλοοτάπητά της.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Ρίζος, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάβσκι, Α. Τριάδης, Λιάσος, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης και Περέα.

Εκτός αποστολής είναι οι: Μιλιντσεάνου, Οικονομόπουλος, Μίνα, Καραγιάννης, Κύρκος, Αθανασίου και Κόντε.