image description

Την πτωτική της πορεία συνεχίζει η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα που δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ούτε απέναντι στην ουραγό Λαμία από την οποία ηττήθηκε με 1-0! Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας που είχε όλους κι όλους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, όλους από ισοπαλίες.

Η Λαμία ήταν καλύτερη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βρέθηκε και πάλι σε κακή μέρα αφού δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός. Μάλιστα η Λαμία θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ από το α’ μέρος, όμως ο Λαδιάς απέκρουσε πέναλτι και μάλιστα δύο φορές, αφού την πρώτη δόθηκε επανάληψη! Όμως αυτή η φάση δεν στάθηκε ικανή να αφυπνίσει την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη.

Στην επανάληψη, η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 56ο λεπτό εκμεταλλευόμενη μία κακή έξοδο του Λαδιά σε κόρνερ του Αναγνωστόπουλου, με τον Τρούμπουλο να πλασάρει από κοντά και από εκεί και μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε ανούσια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Τρόπουλος, Δερματάς, Πέτρου, Κώστας, Τρούμπουλος, Κωστακόπουλος, Κοντονίκος (89΄Παλάσκας), Αναγνωστόπουλος, Δαβής, Λαμπρόπουλος, Αποστόλου (60΄ Καντάς)

ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Πήλιος, Ζώνιος, Γωγουβίτης, Τσιούτσιος (61’ Ντόντης), Μπέλλος (85’ Γκρέστας), Λάμα (46’ Φερεντίνος), Τσίρης, Γερονικολός (85’ Ζαρκαλής), Κύρκος, Πάνος (61’ Γκίκας)