Τις δηλώσεις των δύο προπονητών από τη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα του Βόλου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Λαμία μέσω του επίσημου καναλιού της στο youtube.

Ο κ. Μεταξάς ζήτησε συγνώμη για το γεγονός ότι δεν έγινε θεαματικό παιχνίδι και τόνισε ότι ήταν μία αναγκαστική επιλογή να μείνει στις θέσεις της η ομάδα, γιατί τελευταία στιγμή προέκυψε ο τραυματισμός του Γκαρντάβσκι που άλλαξε τα πλάνα.

«Είχαμε τον τραυματισμό του Γκαρντάβσκι την τελευταία στιγμή, έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν ήμασταν σίγουροι γι’ αυτό, γιατί ετοιμάζαμε το παιχνίδι με τον Γκαρντάβσκι. Περιμέναμε ήρεμα στις θέσεις μας, γιατί το μόνο που είδα ότι μπορεί να μας δυσκολέψει είναι η μακρινή μπαλιά και οι δεύτερες μπάλες. Ζητώ συγνώμη που δεν έγινε και το πιο όμορφο παιχνίδι σήμερα, αλλά ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε και όχι να παίζουμε μόνο ωραία».

Για το αν αλλάζει ο στόχος: «Ο πρώτος στόχος είναι να μείνουμε υγιείς και από τραυματισμούς και από τον κορωνοϊό, γιατί μας ακολουθεί κι αυτό».

Για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα: «Σήμερα μου άρεσε που ήταν λίγοι και καλοί, αυτοί ακούγονταν στο γήπεδο. Τους είχαμε κοντά μας, μου άρεσε αυτό, τους είχαμε κοντά μας και μας βοήθησαν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών, με τον κ. Γρηγορίου να χαρακτηρίζει την εμφάνιση της ομάδας του ως μία από τις χειρότερες απ’ όταν ανέλαβε.