Ρεπό έδωσε για σήμερα (Τετάρτη) ο κ. Μεταξάς στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες, να αποφορτιστούν και να επανέλθουν για την τελική ευθεία της σύντομης προετοιμασίας με τον Βόλο.

Το ζητούμενο για τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα είναι να κρατήσει την ηρεμία της ομάδα και να μην παρασυρθεί κανένας από ενθουσιασμό, γιατί έρχεται μια πολύ δύσκολη τριάδα αγώνων με ομάδες που έχουν ισχυρή παρουσία στο πρωτάθλημα, παρά τα αγωνιστικά τους σκαμπανεβάσματα.

Το διάστημα από 11 ως 19 Δεκεμβρίου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Βόλο (Ζωσιμάδες, Σάββατο 11/12, ώρα 17:15), ΠΑΟΚ (Ζωσιμάδες, Τετάρτη 15/12, ώρα 17:15) και Παναθηναϊκό (Απ. Νικολαΐδης, Κυριακή 19/12, ώρα 19:30).

Όσον αφορά τον Βόλο, αν δεν προκύψει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, θα έρθει με υπηρεσιακό προπονητή στα Ιωάννινα μετά το “διαζύγιο” με τον Γκιγιέρμε Αμπασκάλ. Αντικαταστάτης του Ισπανού τεχνικού θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Κώστας Μπράτσος, ο οποίος ξεκινάει ως προσωρινός, αλλά αν καταφέρει να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί.