Η τετράδα της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα συν τον τερματοφύλακα, αναμφίβολα έχουν εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα και έχουν σημαντική συμβολή στη συγκομιδή των 19 βαθμών. Το αποτέλεσμα είναι οι “κυανόλευκοι” να έχουν σηκώσει αρκετή… σκόνη, κάτι που έκαναν φέτος από τον Α’ γύρο, με συνέπεια κάποιοι παίκτες να τραβάνε τα βλέμματα άλλων ομάδων και μάνατζερ μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι τα συμβόλαια Πίρσμαν, Σάλιακα και Λοντίγκιν, ήδη για τους δύο πρώτους ακούγονται αρκετά σενάρια. Για τον Σάλιακα φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, λόγω και της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα, ενώ ο Πίρσμαν προς το παρόν ακούγεται για την εγχώρια αγορά.

Σε σημερινά ρεπορτάζ αθλητικών εφημερίδων παίζει το όνομα του Βέλγου μπακ για τον Παναθηναϊκό, καθώς το “τριφύλλι” αναζητεί αριστερό μπακ. Ωστόσο, επισημαίνονται δύο παράμετροι που δεν καθιστούν εύκολη τη μεταγραφή τώρα. Ο ένας έχει να κάνει με το ότι στον Παναθηναϊκό έχουν σε εκτίμηση τον Χουάνκαρ που έχει τον πρώτο λόγο και ο δεύτερος με το ότι ο παίκτης εξετάζεται από τώρα, αλλά για το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος.

Πλην του Πίρσμαν, όμως, στο Παναθηναϊκό εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Φερράρι της ομάδας του Βόλου.