image description

Μία διορθωτική κίνηση που εκτελέστηκε άψογα από τους παίκτες του στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, ήταν αυτό που κατά τον κ. Μεταξά άλλαξε το ματς και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια σ’ αυτήν την ομάδα. Παίξαμε έναν πρώτο γύρο, χαιρόμαστε γι’ αυτόν, αλλά την Τετάρτη συνεχίζουμε, δεν έχουμε πολύ χρόνο να χαρούμε. Όπως έχω ξαναπεί, αυτό που μου αρέσει είναι ότι εμείς απ’ έξω μπορεί να έχουμε 10.000 ιδέες, αλλά αυτή η ομάδα τα κάνει πραγματικότητα.

Δεν ξεκινήσαμε καλά στο α’ ημίχρονο, παίξαμε καλά μόνο για ένα δεκάλεπτο, διορθώσαμε κάποια πράγματα στην ανάπαυλα, είπαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην τακτική και το κάναμε άψογα. Ένα μπράβο γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο να πεις κάτι στο ημίχρονο και από το πρώτο λεπτό να το κάνουν».

Ρωτήθηκε τι άλλαξε και απάντησε: «Αυτό είναι δικό μας».

Για την πρώτη ολική ανατροπή φέτος και ποιο ήταν το σημείο κλειδί: «Παίξαμε καλά  μετά το γκολ που φάγαμε στην αρχή και ως το 1-1 και μετά πάλι πήγαμε χαλαρά, αλλά αλλάξαμε κάτι σημαντικό νομίζω στο ημίχρονο. Ας το αφήσουμε για τα αποδυτήρια το τι ήταν αυτό. Θα ξαναπώ πάλι μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν από το πρώτο λεπτό της επανάληψης να το κάνουν».

Για το πώς κρίνει τον Α’ γύρο: «Ένας πάρα πολύ καλός γύρος, κανένας δεν τον περίμενε. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά με τον Α’ γύρο δεν κερδίζεις τίποτα. Στον β’ γύρο μετράμε τους πόντους και ελπίζω να πάμε το ίδιο καλά».