image description

Σ’ έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή του Καναλακίου, όπως και πολλές ακόμα περιοχές στη Δυτική Ελλάδα, ο Αχέρων Καναλακίου άφησε 2 πολύτιμους στην έδρα του έχοντας ως αντίπαλο τον Αίαντα Γαστούνης. Μάλιστα οι Ηπειρώτες διαμαρτύρονται για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν και εξέδωσαν και ανακοίνωση (δείτε τη πιο κάτω με το σχετικό βίντεο).

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 15’ όταν ο Παπαχριστόπουλος έκανε το 0-1.

Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας του Βαγγέλη Τζιάρρα, αφού στο 21’ ο Αχέρων ισοφάρισε με τον συνήθη «ύποπτο» Βέρμπη, ο οποίος με κεφαλιά δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ωραία σέντρα του Γεωργίου.

Στο 38’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στον Γεωργίου, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Στην επανάληψη, ο Αχέρων προσπάθησε για το 2-1 και μάλιστα είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το 69’, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ της Γαστούνης, ο Παπαχριστόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα στην πίεση που δέχτηκαν, με το Καναλάκι να μένει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Αχέρων(Βαγγέλης Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΠΠΙΑΣ, ΝΤΑΝΤΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ(64’ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΟΙΚΗΣ(64’ ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ), ΠΟΤΣΗΣ(81’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΖΔΡΑΒΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ(76’ ΡΟΒΙΝΑΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ(76’ ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ), ΒΕΡΜΠΗΣ.

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ(Αλέξης Γαβριλόπουλος): ΛΑΔΑΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΚΑΣ, ΚΑΤΕΛΟΥΖΟΣ, ΧΑΡΙΖΙ, ΒΑΤΣΗΣ, ΤΣΑΚΟΠΛΑΚΟΣ, ΣΤΑΘΑΤΟΣ(79’ ΡΙΤΣΙΟΥΛΙ), ΔΟΥΛΟΣ, ΒΡΑΠΙ, ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,  ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ

Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία

Μετά τον αγώνα το Καναλάκι εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, συνοδεύοντάς τη και με το βίντεο του αγώνα.

Ευτυχώς το ματς ήταν τηλεοπτικό, και ολόκληρος ο φίλαθλος κόσμος γελάει με τις υποδείξεις σας.
Στο παρακάτω βίντεο που θα δείτε υπάρχουν τρεις φάσεις, και μέσα σε αυτές τρία πέναλντι.
ΥΓ 1: Αυτές οι διαιτησίες είναι ντροπή και δείχνουν την έλλειψη του σεβασμού, σε μια διοίκηση που προσπαθεί να φανεί συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της, δουλεύοντας σκληρά για να βρίσκετε η ομάδα στα πλαίσια του πρωταθλητισμού.
ΥΓ2: Αν νομίζετε ότι όλο αυτό το κατάπτυστο σκηνικό θα μας πτοήσει, είστε γελασμένοι!!!
Εκ του Δ.Σ ΠΑΣ Αχέρων….