image description

Την ήττα από τον Παναθηναϊκό γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα σ’ ένα παιχνίδι που η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη «φωνάζει» για ένα ακυρωθέν γκολ του ΠΑΣ στο 42’ με το οποίο θα γινόταν το 2-2. Το ματς ήταν αμφίρροπο, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πίσω στο σκορ, να το γυρίζει και τελικά να παίρνει τη νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που αιφνίδίασε τους «πράσινους» και προηγήθηκε στο 6’ με τον Πάνο. Ο Παναθηναϊκός, όμως, αντέδρασε και στο 18’ στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός κυκλοφορούσε καλά την μπάλα και στο 35′ ο Καλοσκάμης «σημάδεψε» το δοκάρι, αλλά στο 37′ ο Βολάκης έβγαλε την ασίστ για τον Μπιλάλ, ο οποίος πέτυχε το 2-1.

Στο 38’ ο Γωγουβίτης με κεφαλιά έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» να κάνει τρομερή απόκρουση, ενώ στο 42’ από φάουλ του Ρίζου ο Γωγουβίτης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε κακώς για οφσάιντ, αφού εκτός του τερματοφύλακα υπήρχε και αμυντικός πάνω στη γραμμή!

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ισορρόπησε το παιχνίδι, δεν βρήκε όμως άλλη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ώσπου φτάσαμε στο 75’ όπου οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπιλάλ από τον Πήλιο. Ο Μπιλάλ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 83′ σουτ του Συμεωνίδη βρήκε το δοκάρι και στο 85′ ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε σε 3-2 και πάλι με τον Πάνο. Παρά την προσπάθεια των τελευταίων λεπτών, όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν βρήκε άλλο γκολ και το σκορ παρέμεινε στο 3-2!

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Ζαφείρης (62′ Καμαρός), Παυλάκης, Καρνέσης, Χαχούλης (62′ Συμεωνίδης), Κωστόπουλος, Κυριόπουλος (75′ Νταμπίζας), Λιατίφης (32′ Καλοσκάμης), Μπιλάλ, Φρόκου, Βολάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος (76’ Γκρέστας), Ρίζος, Γωγουβίτης, Ντόντης, Μπέλλος (78’ Ναούμης), Φερεντίνος, Τσίρης, Πάνος, Κύρκος (76’ Σάλο), Γερονικολός (67’ Ζώνιος).