Καλημερίζοντας το 2022, μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων και δρομείς της πόλης μας, έδωσαν το καθιερωμένο  πρωτοχρονιάτικο  ραντεβού τους στην Πλατεία Μαβίλη και  ξεκίνησαν την πρώτη τους προπόνηση για το νέο έτος, «γράφοντας» έτσι τα πρώτα τους φετινά χιλιόμετρα.

Τη δραστηριότητα αυτή διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ο οποίος είχε την χαρά να δει τα αγαπητά μέλη του αλλά και φίλους δρομείς της πόλεως να τρέχουν όλοι μαζί, φορώντας τα χειμερινά αθλητικά ρούχα τους, τηρώντας τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, αλλά κυρίως «φορώντας» την καλή τους διάθεση , στέλνοντας έτσι μήνυμα ότι η άθληση είναι σύμμαχος της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.

Με το τέλος της προπόνησης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα που βρήκε ως τυχερούς, πετυχαίνοντας το φλουρί, τον σύλλογο δρομέων Ιωαννίνων και τα τέκνα της δρομέα μας Μαρίνας Οικονόμου.

Ο ΣΔΙ κρίνει σκόπιμο να ευχαριστήσει τον φωτογράφο Μιχάλη Βακάρο που  στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα του ΣΔΙ και γενικότερα της πόλης μας .

Με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάτικης προπόνησης ο Σ.Δ. Ιωαννίνων εύχεται σε όλους τους δρομείς να έχουν υγεία, να απολαύσουν τα προπονητικά και αγωνιστικά χιλιόμετρα του νέου έτους.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά , ευτυχία και ευημερία σε όλους τους ανθρώπους.