image description

Δεν προέκυψαν άλλα θετικά δείγματα σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τους ελέγχους της Κυριακής, τουναντίον τελείωσε η καραντίνα και είχαν αρνητικό τεστ δύο παίκτες. Έτσι, τα προβλήματα για τον Ηρακλή Μεταξά λιγοστεύουν, τουλάχιστον στη θεωρία, γιατί πρακτικά οι παίκτες με covid ήταν 2 εβδομάδες χωρίς ομαδικές προπονήσεις, αν προσθέσουμε και την περίοδο της χριστουγεννιάτικης άδειας.

Παρά τα εμπόδια, ο ΠΑΣ Γιάννινα προετοιμάζεται κανονικά για τον αγώνα με τον Ιωνικό και μάλιστα ανακοίνωσε και το τι θα γίνει με την είσοδο των φιλάθλων στους “Ζωσιμάδες” αύριο, αφού θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε κατόχους καρτών διαρκείας.

Λόγω των κρουσμάτων covid η τελευταία προπόνηση είχε και πάλι κάποιες απουσίες, ενώ ο Κάλεμπ Στάνκο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μέχρι να αποδεσμευθεί οριστικά από το Σινσινάτι και να βγει το δελτίο του στον ΠΑΣ.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι αναμένονται και τα αποτελέσματα των τεστ του Ιωνικού, ο οποίος τα έκανε σήμερα το πρωί και μόλις πάρει τα αποτελέσματα θα ανακοινώσει αποστολή για τα Ιωάννινα.