Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Κάιλεμπ Στάνκο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αμερικανοπολωνός χαφ που βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες στην πόλη μας, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά θέματα με την πρώην του ομάδα στις ΗΠΑ, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στους Ηπειρώτες.

Δεδομένου ότι τελευταία φορά αγωνίστηκε 90λεπτο στις 7 Νοεμβρίου στον αγώνα Σινσινάτι-Ατλάντα, σημαίνει ότι είναι σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και δεν θα αργήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Να σημειωθεί ότι με τον Ηρακλή Μεταξά γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στη Φράιμπουργκ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Caleb Stanko.

O 28χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες του Cincinatti στο MLS, τη Freiburg και τη Vaduz. Στην ομάδα θα αγωνιστεί με τη φανέλα νούμερο 27.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Caleb δήλωσε στο pasgiannina.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Παρακολούθησα την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της και μου άρεσε αυτή η νέα πρόκληση. Στο παρελθόν είχα συνεργαστεί στη Freiburg με τον προπονητή μας κ.Μεταξά και γνωρίζω τον τρόπο δουλειάς του και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, όπως επίσης τον πρόεδρο και την διοίκηση της ομάδας. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ με την ομάδα και όλοι μαζί να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας.”