image description

Ο Βασίλης Σούλης ήταν ο κορυφαίους του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού με 8 αποκρούσεις κράτησε την ομάδα όρθια και μέσα στη διεκδίκηση των 3 βαθμών, αλλά στη φάση του 93’ δεν μπορούσε να κάνει κάτι, αφού η μπάλα άλλαξε πορεία στο πόδι του Εραμούσπε. Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote είπε τα εξής:

Για το αν άφησε πικρία το αποτέλεσμα ή θεωρεί επιτυχία τους 4 βαθμούς των δύο τελευταίων παιχνιδιών: «Όπως πήγε το παιχνίδι το να τρως γκολ στο 93’ δεν είναι ευχάριστο. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί είχαμε και πολλές απουσίες σήμερα. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για το πόσο τους ταλαιπώρησε αυτή η εβδομάδα στην οποία υπήρχαν πολλές απουσίες: «Σίγουρα έχουμε θέματα, γιατί όταν δεν έχεις παίκτες να κάνεις ένα πλάνο και να δουλέψεις την τακτική μέσα στην εβδομάδα, είναι πολύ δύσκολο μετά να έρθεις στο παιχνίδι να κάνεις κάτι αντίστοιχο. Είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής λόγω τραυματισμού και κορωνοϊού και ήταν δύσκολες οι συνθήκες».

Για το ότι ήταν ο μοναδικός τερματοφύλακας, αλλά και από τους κορυφαίους του αγώνα: «Είναι δύσκολο να έχεις μόνο έναν τερματοφύλακα, γιατί μπορεί να συμβεί κάτι απρόσμενο. Κι εγώ έπαιζα με πρόβλημα στη μέση. Είναι δυσάρεστο να παίζει μια ομάδα με τόσο λίγους παίκτες».