image description

Οριστικά παρελθόν πρέπει να θεωρείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νικολάε Μιλιντσεάνου. Ο Μολδαβός φορ δεν προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα, η οποία είχε γυμναστήριο το πρωί και τακτική το μεσημέρι και άμεσα μεταβαίνει στην Κύπρο για να πέσουν οι υπογραφές με τη νέα του ομάδα.

Όπως ήδη αναφέραμε από το πρωί, επόμενος σταθμός της καριέρας του Μιλιντσεάνου θα είναι η Α.Ε. Λεμεσού.

Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Μεταξάς χάνει έναν επιθετικό για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, αλλά το κενό στο ρόστερ δεν θα μείνει για πολλές ημέρες. Υπάρχει μία έντονη φημολογία για έμπειρο επιθετικό (ηλικιακά τουλάχιστον) που αγωνιζόταν στην Ολλανδία, αλλά υπάρχει και μία ακόμα περίπτωση που εξετάζεται.

Πιθανόν ήδη να έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις για τον επόμενο που θα αποκτηθεί, αφού ο κ. Μεταξάς είχε ζητήσει μεταγραφή σ’ αυτήν τη θέση, εκτός από χαφ, και υπήρχε πολύ συγκεκριμένη λίστα για το ενδεχόμενο που ο πρόεδρος θα άναβε το “πράσινο φως”. Μέχρι τώρα το εμπόδιο ήταν η έλλειψη κενής θέσης επιθετικού στο ρόστερ. Από τη στιγμή, όμως, που ήρθε η πρόταση για τον Μολδαβό, δεν έγιναν δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να δοθεί, αφού η ομάδα έχει σχεδόν έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση.