Με την έναρξη του Βαλκανικού Πρωταθλήματος U18 που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στη Σόφια,ο αθλητής του Πανηπειρωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Σπύρος Γεροδήμος βρίσκεται στην αποστολή (12αδα) της Εθνικής ομάδας!

Μία τεράστια επιτυχία για τον Σπύρο και για τον Πανηπειρωτικό Γ.Σ. καθώς σε επίπεδο αγοριών έχουμε πάνω από 15 χρόνια να δούμε αθλητή από τα Γιάννενα να αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας!

Ο Σπύρος αγωνίζεται στην θέση του πασαδόρου, είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου έχοντας συμμετοχές σε όλες της αναπτυξιακές ηλικιακές ομάδες και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με συμμετοχές στην ομάδα των ανδρών, που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, το οποίο δίνει δύναμη και διάθεση στον σύλλογο να συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο.

Αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας Βόλεϊ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα U18 στη Σόφια θα είναι η διοργανώτρια Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, η Ρουμανία, η Σερβία και η Τουρκία.

Ο Πανηπειρωτικός Γ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα και στον αθλητή του συλλόγου που τον περιμένει για την δύσκολη συνέχεια των αγώνων της ομάδας στη Α2 Εθνική κατηγορία.