image description

Δεν λέει να γίνει λευκή η λίστα των απόντων στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού καθημερινά καταγράφονται απρόοπτα, με την ομάδα να μην μπορεί να μπει σ’ έναν ρυθμό. Αυτό σημαίνει ότι στον αγώνα με τον Ατρόμητο θα παραταχθεί για μία ακόμα φορά με πολλές ελλείψεις.

Αυτός που προστέθηκε στο απουσιολόγιο σήμερα ήταν ο Πίρσμαν, ο οποίος εσχάτως συνδέεται με σενάρια μεταγραφής στον Άρη. Δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση αποχώρησής του αυτήν την ώρα. Επισήμως, δηλαδή, λέγεται ότι ο Πίρσμαν είναι εκτός λόγω ίωσης και θα χάσει τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Από εκεί και πέρα θα φανεί αν έχουν βάση τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται.

Οι Κάργας και Ντομίνγκεθ δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα με τους υπόλοιπους. Έκαναν μερικά λεπτά ατομικό στο γήπεδο και στη συνέχεια στο γυμναστήριο. Ο Κάργας εκτιμάται ότι προλαβαίνει ως την Κυριακή, ενώ την Παρασκευή θα κριθεί η συμμετοχή του Ισπανού.

Εκτός προπονήσεων παραμένουν επίσης οι Λοντίγκιν, Παντελάκης και Σιόντης

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Καραχάλιου, που σήμερα έκανε προπόνηση με τους υπόλοιπους και απ’ ό,τι φαίνεται θα μπορέσει να παίξει με τον Ατρόμητο.

Στα ευχάριστα είναι και η παρουσία του Σνάιντερ που έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα το πρόγραμμα, το οποίο περιείχε τακτικές ασκήσεις σε γκρουπ και διάφορα αγωνιστικά παιχνίδια.

Την Πέμπτη οι παίκτες έχουν ρεπό και το επόμενο ραντεβού στο προπονητικό κέντρο του ΠΕΑΚΙ είναι για την Παρασκευή το πρωί.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, δεν είναι σίγουρη η περίπτωση ενός Ολλανδού επιθετικού, αφού στο τραπέζι βρίσκονται κι άλλα ονόματα.