Ρεπό είχαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι επιστρέφουν Παρασκευή πρωί ξανά στο κανονικό τους πρόγραμμα για να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον αγώνα της Κυριακής (19:30) με τον Ατρόμητο.

Στα ευχάριστα της ημέρας ήταν ότι δεν έδειξε ιδιαίτερα ανησυχητικά ευρήματα η μαγνητική του Χουάν Ντομίνγκεθ, με τον Ισπανό μέσο να ετοιμάζεται να δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση της Παρασκευής. Αν είναι απολύτως καλά, τότε ο κ. Μεταξάς μπορεί να τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα. Καλύτερα είναι και ο Κάργας, που επίσης αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή.

Ο Πίρσμαν είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι είναι ασθενής, ασχέτως του τι θα γίνει με τη μεταγραφή του. Η ασθένειά του δεν τον εμποδίζει να κοιτάζει το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα λάβει τις δικές του αποφάσεις σε περίπτωση που υπάρξει ικανοποιητική οικονομική πρόταση από τον Άρη. Τη θέση του του Βέλγου μπακ στην ενδεκάδα κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει ο Γκαρντάβσκι, που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του αρκετές φορές σ’ αυτήν τη θέση.

Τέλος, ο ΠΑΣ έχει άλλους τρεις ασθενείς, δύο εκ των οποίων η καραντίνα τους τελείωσε σήμερα, αλλά το “πράσινο φως” για επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα θα δώσουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (καρδιολογικές και αιματολογικές).