Επιτέλους ευχάριστα νέα μετά από αρκετές μέρες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη σημερινή προπόνηση ο κ. Μεταξάς μέτρησε επιστροφές παικτών και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν θα είναι πάνοπλος, εν τούτοις η ενδεκάδα που ετοιμάζεται θα είναι αρκετά μαχητική.

Οι Κάργας και Ντομίνγκεθ που είχαν μικροτραυματισμούς, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Άλλωστε είχαμε αναφέρει από το βράδυ της Πέμπτης ότι ο μεν Κάργας δεν είχε κάτι σοβαρό και ότι η μαγνητική του Ισπανού ήταν καθαρή. Οπότε σήμερα που δοκίμασαν αμφότεροι να προπονηθούν, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα.

Στις επάλξεις είναι και πάλι ο Παντελάκης, που μαζί με τον Λοντίγκιν είχαν μείνει τελευταία στιγμή εκτός αποστολής πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Παντελάκης θα έχει μόνο 2 προπονήσεις στα πόδια του, αλλά στην αποστολή θα μπει. Ο Λοντίγκιν ασθένησε λίγο πιο βαριά και θα χρειαστεί μερικές μέρες να πάει πιο συντηρητικά πριν ανεβάσει ρυθμούς.

Για τον Πίρσμαν τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο ίδιος είναι ασθενής, αλλά έχει συμφωνήσει με τον Άρη να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Απομένει να δούμε αν ο Άρης θα κάνει σοβαρή πρόταση στον κ. Χριστοβασίλη για να πάρει τον παίκτη από τώρα ή αν ο Βέλγος θα υποχρεωθεί να εξαντλήσει όλο του το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ.

Παρά τα ποσά 100-150 χιλιάδων που ακούγονται ότι δίνει ο Άρης, κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα επίσημο προς την πλευρά του ΠΑΣ, γι’ αυτό και ο κ. Μεταξάς στη σημερινή συνέντευξη τύπου είπε ότι ακόμα τον θεωρεί παίκτη της ομάδας και ότι τον περιμένει πίσω μόλις αναρρώσει. Αν στο μεσοδιάστημα ο Άρης προχωρήσει στην πώληση του Γκάνεα και δώσει κι ένα σεβαστό ποσό στον ΠΑΣ για τον Πίρσμαν, τότε αυτομάτως η μεταγραφή θα γίνει ως το τέλος Ιανουαρίου.

Εν κατακλείδι, απόντες την Κυριακή θα είναι οι Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σιόντης, Οικονομόπουλος και Κόντε, οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι, αλλά έχουν δοθεί και κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες από τον γιατρό της ομάδας κ. Ριστάνη για το ποιος και πόσο μπορεί να αγωνιστεί, για να μην υπάρξει κάποιο θέμα υποτροπής τραυματισμού.