Ο κ. Μεταξάς ήταν σαφής στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής. Από τη μία πρέπει να αντικατασταθεί ο Μιλιντσεάνου που αποχώρησε και από την άλλη πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης και για οποιονδήποτε άλλο αποχωρήσει. Το ρόστερ ήταν ήδη μικρό και υπήρξαν και μέρες που δεν μπορούσε να γίνει διπλό 11 εναντίον 11, λόγω του ότι οι διαθέσιμοι παίκτες ήταν από 13 ως 18!

Ο covid έπληξε και συνεχίζει να πλήττει την ομάδα, έστω κι αν πλέον τα ενεργά κρούσματα είναι μόνο 2, αλλά εσχάτως υπήρξαν και οι τραυματισμοί που προκάλεσαν κάποιες αρρυθμίες.

Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Κάλεμπ Στάνκο, που θα κληθεί και την Κυριακή να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε σύντομα να γίνει κι αυτός ένας χρήσιμος κρίκος της αλυσίδας.

Από εκεί και πέρα ο κ. Μεταξάς ρωτήθηκε αν χάλασε η μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού που είχε έτοιμο η ομάδα προς απόκτηση. Δεν απάντησε ευθέως, αλλά είναι σαφές ότι η περίπτωση αυτή «ναυάγησε», αφού θα ήταν ήδη εδώ ο παίκτης αν είχε υπάρξει συμφωνία.

Έτσι ο ΠΑΣ κοιτάζει και κάποιες άλλες περιπτώσεις επιθετικών προκειμένου να βρει τον κατάλληλο, ο οποίος θα «κουμπώσει» παικτικά στο σύστημα του προπονητή.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΣ αναζητεί και αριστερό μπακ, εκτός από επιθετικό, για να δοθεί το ok στον Πίρσμαν για μεταγραφή στον Άρη. Καταρχάς, βέβαια, θα πρέπει ο Άρης να κάνει δελεαστική πρόταση στον ΠΑΣ, αλλά στην ομάδα κινούνται για να είναι έτοιμοι αν η μετακίνηση του Βέλγου μπακ γίνει τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, εντοπίστηκαν δύο πολύ καλές περιπτώσεις σε γερμανικές ομάδες. Πρόκειται για έναν αρκετά έμπειρο κι έναν λίγο πιο νεαρό. Ως την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει ο Άρης να κάνει την κίνησή του, για να μπορέσει και ο ΠΑΣ να κάνει τη δική του.