image description

Πλήρες κουπόνι και σήμερα, η αγωνιστική δράση δεν σταματά. Διεξάγονται και αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος, τους οποίους όμως προτιμάμε να αποφύγουμε. Στις επιλογές μας συγκαταλέγονται οι προκρίσεις της Ατλέτικο και της Ουνιόν, στις επόμενες φάσεις των Κυπέλλων Ισπανίας και Γερμανίας αντίστοιχα.

Η πλήρης αξιολόγηση της βετ365

  1. Χέρτα – Ουνιόν Βερολίνου (21:45)

Το Βερολίνο χωρίζεται στη μέση… Στο Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας της Γερμανίας, η Χέρτα υποδέχεται την Ουνιόν σε «μονό» αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Η πορεία των δύο ομάδων στην Bundesliga είναι διαφορετική, αλλά σε αυτό το ματς το κίνητρο και το πάθος κάνουν τη διαφορά. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 5η θέση και διεκδικούν ξανά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

➥ Η Ουνιόν μπορεί να σταθεί όρθια στην έδρα της Χέρτα και πιστεύουμε πως η πρόκρισή της στα προημιτελικά έχει τύχη σε απόδοση 1.90.

  1. Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Τέλος, σε νοκ-άουτ αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, η Ρεάλ Σοσιεδάδ κοντράρεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ανοέτα». Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προέρχεται από τον αποκλεισμό στην ημιτελική φάση του Σούπερ Καπ Ισπανίας (ηττήθηκε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1) και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Από την πλευρά τους, οι Βάσκοι επανήλθαν στις επιτυχίες και προέρχονται από δύο σερί νίκες, μία για το Κύπελλο και άλλη μία στο ισπανικό Πρωτάθλημα, όπου μοιράζονται την 5η θέση μαζί με τους «Ροχιμπλάνκος».

➥ Η Ατλέτικο έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος και συνήθως παίρνει αυτό που θέλει σε τόσο απαιτητικά παιχνίδια. Η πρόκριση των Μαδριλένων στα προημιτελικά προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*