Ελεύθεροι να γνωρίσουν την πόλη του Σίεν ήταν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, ανά παρέες οι παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου» έκαναν τον περίπατό τους προς το λιμάνι και προς την αγορά, η οποία ανοίγει μετά τις 11 το πρωί!

Λίγος ο κόσμος που κυκλοφορεί στην πόλη, αφού αυτήν την εποχή οι περισσότεροι κάνουν διακοπές στη νότια Ευρώπη ή σε άλλους προορισμούς. Όσοι, όμως, έβλεπαν τους παίκτες του ΠΑΣ να βολτάρουν, τους μιλούσαν για τον αυριανό αγώνα και τους εύχονταν καλή επιτυχία.

Ο καιρός σήμερα ήταν εξαιρετικός, με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που θύμιζαν Μάιο για τα γιαννιώτικα δεδομένα.

Στις 13:30 ώρα Νορβηγίας είναι προγραμματισμένο το γεύμα της ομάδας στο ξενοδοχείο και το απόγευμα στις 19:00 ώρα Νορβηγίας και πάλι, είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση πριν το ματς. Αν, μάλιστα βρεθεί κόσμος στη νορβηγική πόλη, θα ήταν ό,τι καλύτερο να έρθει και στο γήπεδο και να τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών εν όψει της ρεβάνς.

Αμέσως μετά την προπόνηση, περίπου στις 21:30 ώρα Ελλάδος, θα δώσει συνέντευξη ο Γιάννης Πετράκης εν όψει του ματς. Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες (το γήπεδο διαθέτει καλό internet), η συνέντευξη θα βγει και σε live streaming από το super-fm.gr.

Αύριο στο Skagerak Arena θα βρίσκονται και 2 άνθρωποι της Άλκμααρ για να «κατασκοπεύσουν» από κοντά τις δύο ομάδες και κυρίως τον ΠΑΣ που πιθανότατα θα είναι ο αντίπαλός τους στον Γ’ προκριματικό γύρο.

(Η αποστολή του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM στη Νορβηγία είναι χορηγία της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ)