Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing θα διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα – συνέδριο Βορείου και Δυτικής Ελλάδας στα Ιωάννινα το Σάββατο  στις 22 Ιανουαρίου 2022 και ώρα έναρξης 13.00.

Στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπτυξης που πραγματοποιεί στην Ελληνική επικράτεια και ιδίως στην περιφέρεια, η ΠΟΚ θα διοργανώσει την ανωτέρω ημερίδα με σκοπό την συνεύρεση των σωματείων μελών της, για τη δημιουργία αθλητικών εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή, τη θέσπιση στόχων των αθλητών της και την επιμόρφωση των προπονητών με τη δημιουργία σεμιναρίων για την σωστή ανάπτυξη του αθλήματος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Olympic (Μελανίδη 2, Ιωάννινα, πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου, Κεντρική Πλατεία Πύρρου Ιωαννίνων).

Η συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Ιωαννίνων θα γίνει το Σάββατο και ώρα 12:30 στο χώρο του Συνεδρίου, για την ενημέρωση των τοπικών μέσων και την απάντηση σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το σκοπό της εκδήλωσης στην περιοχή μας.

Ο κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο κύριος Μαυρομμάτης Αντώνιος Αντιπρόεδρος της ΠΟΚ και μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO Marketing Chairman.

Θεματολογία Ημερίδας:

  1. Γενική Ενημέρωση
  2. Σχέδιο Ανάπτυξης 
  3. Νέος Αθλητικός Νόμος