Τα κομμάτια του… ντόμινο συνεχίζουν να πέφτουν στον ΠΑΣ Γιάννινα! Καθημερινά προκύπτει και κάποιο καινούργιο απρόοπτο για τον Ηρακλή Μεταξά που από την Τετάρτη είδε τον Χουάν Χοσέ Περέα να μένει προληπτικά εκτός προπόνησης, για να διαπιστωθεί στη συνέχεια ότι είναι κι αυτός ασθενής!

Εν όψει Ολυμπιακού, ο ΠΑΣ Γιάννινα χάνει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του τελευταίου διμήνου, ο οποίος είχε αρχίσει να σκοράρει κατά ριπάς και φυσικά η ομάδα έπαιρνε πολύτιμους βαθμούς.

Εν τω μεταξύ κάποια συμπτώματα ίωσης ταλαιπωρούν και τον Μορέιρα, που έμεινε εκτός προπόνησης την Τετάρτη. Παρακολουθείται καθημερινά και αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ούτε αυτός, τότε ο κ. Μεταξάς θα μείνει χωρίς κανέναν έμπειρο επιθετικό, οπότε θα κληθεί να αυτοσχεδιάσει. Μόνο ο 18χρονος Λεωνίδας Μίνα είναι επιθετικός στο υπόλοιπο ρόστερ και ο Σνάιντερ που στον ΠΑΣ δεν έχει παίξει σ’ αυτή τη θέση!

Υπάρχει, βέβαια, και πάλι μία φημολογία για κίνηση της διοίκησης για ξένο επιθετικό από τη στιγμή που ένας Ισπανός που ήταν στο στόχαστρο κλείνει σε ιταλικό σύλλογο. Μεταξύ των παικτών που είναι στη λίστα είναι κι ένας έμπειρος Γάλλος που την τελευταία δεκαετία αγωνιζόταν σε γερμανικούς συλλόγους.