image description

Με το… δεξί, αλλά και με μια τεράστια νίκη μπήκε στο 2022 η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό με 3-2 την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι είχε τρομερή διακύμανση στο σκορ, με τον ΠΑΣ να προηγείται με 0-2 και να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-2, ο Ολυμπιακός τον ισοφάρισε, αλλά ο ΠΑΣ είχε ένα ακόμα γκολ στη… φαρέτρα του, το οποίο πέτυχε στο 67ο λεπτό ο Ζώνιος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Οι Γιαννιώτες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Αγγέλη. Κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο σκορ. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Φερεντίνος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-1!

Ο ίδιος πάλι στο 19’ είχε σουτ στο δοκάρι, αλλά τελικά στο 37ο λεπτό ο Πάνος ήταν αυτός που διπλασίασε τα “κυανόλευκα” τέρματα, αφού πρώτα εκμεταλλεύτηκε και λάθος του Σίνα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στο σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 41’ σε σουτ του Κασέμι που κόντραρε στον Γωγουβίτη, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βρακά, για να γίνει το 1-2!

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση και στο 58′ ο Καράκουτης ισοφάρισε σε 2-2.

Όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο στο σκοράρισμα, αφού στο 67′ μετά από ωραίους συνδυασμούς των παικτών του ΠΑΣ και πλασέ του Ζώνιου έγινε το τελικό 2-3!

Στον αγώνα έδωσε το “παρών” και ο κ. Χριστοβασίλης.

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Σπυριδάκης, Σαββάκης, Κωστούλας, Ρέτσος, Κασέμι (88’ Ποιμενίδης), Γατόπουλος (51’ Παπακανέλλος), Πατήρας, Μοίρας (66’ Αρσενίδης), Κουτσογούλας (88’ Χρήστου), Καράκουτης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ναούμης, Γωγουβίτης, Ντόντης, Τσίρης, Φερεντίνος, Κουτσάκης (90’ Λάμα), Πάνος (78’ Γκίκας), Κύρκος, Ζώνιος (82’ Γερονικολός)