Οι πολλές απουσίες δεν επέτρεψαν στον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει κάτι περισσότερο από άμυνα σήμερα, με τον κ. Μεταξά, πάντως, να σημειώνει ότι ήθελε λίγο παραπάνω θάρρος από τους παίκτες του.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έμεινε ως το τέλος στη διεκδίκηση του ματς, παρά τις απουσίες, αν και τακτικά δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα: «Σίγουρα έχει δύο πλευρές το σημερινό ματς. Η μία ήταν ότι είχαμε όλα αυτά με τις αρρώστιες και τους τραυματισμούς και τα παιδιά που έλειπαν και έπρεπε κάποιοι να παίξουν σε θέσεις που δεν είναι συνηθισμένοι. Η άλλη πλευρά είναι ότι θα ήθελα πιο πολύ θάρρος στο α’ ημίχρονο. Στο β’ μέρος το είχαμε περισσότερο. Και εννοώ το θάρρος να παίξουμε από πίσω την μπάλα, γιατί κοιτούσαν ο ένας τον άλλον τι θα κάνει και αν θα δώσει πάσα. Τις κάνουμε τόσο καλά κάποιες κινήσεις τελευταία και τις κάνουμε και στην προπόνηση, που με τη σημερινή ενδεκάδα μας έβγαινε καλύτερα, αλλά στην προπόνηση δεν έχουμε αντίπαλο τον Ολυμπιακό και είναι σαφώς διαφορετικό».

Για το αν υπήρχε κάποια ανασφάλεια, λόγω του ότι κάποιοι παίκτες δεν έπαθζαν στις θέσεις τους: «Στο β’ ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα τακτικά και ψυχολογικά πάνω απ’ όλα, γιατί έχεις να χάσεις μεν κάτι, τον 1 πόντο που έχεις όταν ξεκινάει ένα ματς, αλλά δεν υπήρχε λόγος για κάποιο φόβο. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν πιο θαρραλέοι, αλλά και πάλι δεν είχαμε καθαρή ευκαιρία, για να λέμε την αλήθεια».

Για τι κοιτάζει πλέον ο ΠΑΣ, τον επόμενο αντίπαλο ή τις επιστροφές: «Και τα δύο, γιατί δεν ξέρουμε τι μας περιμένει. Ελπίζω να γίνουν όλοι καλά, γιατί και σήμερα δεν είναι τόσο εύκολο. Μπορεί να βλέπετε τον πάγκο γεμάτο, αλλά πολλοί ήταν άρρωστοι, έκαναν ατομικό ή ήταν τελείως εκτός προπόνησης. Το σκέφτεσαι ποιον να κάνεις αλλαγή. Κάποιοι μπορεί να λένε γιατί δεν έβαζες αυτόν ή τον άλλον, αλλά εγώ σκέφτομαι ότι μ’ ένα ατομικό ή ένα τρέξιμο δεν θα είναι έτοιμοι. Κάποιες αλλαγές έγιναν γιατί έπρεπε. Άλλος είχε κράμπα, άλλος κουράστηκε. Ο Οικονομόπουλος πήγε πολύ καλά, αν και σε ανάποδη πλευρά, αλλά αυτό δεν έφτανε σήμερα να κερδίσουμε».