image description

Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ είχαν δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Σταυρούπολης καθώς ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον coach της ομάδας o οποίος αναρρώνει λόγω νόσησης covid-19.

Χρέη προπονητή ανέλαβε ο βοηθός του Κοντογιάννης Ανδρέας ο οποίος αν και είχε δύσκολο έργο, λόγω απειρίας περισσότερο, κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων του αγώνα και να γράψει στο ιστορικό του μια μεγάλη νίκη.

Στο πρώτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ μπήκαν μουδιασμένα στο γήπεδο και χωρίς συνοχή στο παιχνίδι τους έκαναν εύκολα λάθη δίνοντας πόντους στην αντίπαλη ομάδα. Αντίθετα οι γυναίκες της Σταυρούπολης με σωστή καθοδήγηση από τον coach Ακριτίδη οργάνωσαν καλύτερα το παιχνίδι τους και με καλό ρυθμό μέχρι το τέλος του σετ κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα με 25-11.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα άλλαξαν, οι γυναίκες του ΓΑΣ περιόρισαν τα λάθη και πίεσαν στο σέρβις με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν πολλά ρήγματα στην ομάδα της Σταυρούπολης. Με πολλές επιθετικές λύσεις αλλά και καλή αμυντική λειτουργία πήραν κεφάλι στο σκορ με 10-14 αρχικά ενώ τρεις συνεχόμενοι άσοι της Μίχου έκαναν το σκορ στη συνέχεια 14-20 για να τελειώσει τελικά το σετ χωρίς αντίσταση από την ομάδα του ΕΟΣ με 18-25.

Στο τρίτο σετ η εικόνα δεν άλλαξε για τις γυναίκες του ΓΑΣ. Συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και χωρίς να μπορέσει η ομάδα της Σταυρούπολης να προβάλει αντίσταση κατέκτησαν το σετ σχετικά εύκολα με 21-25.

Στο τέταρτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ ξεκίνησαν και πάλι συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και γρήγορα πήραν κεφάλι στο σκορ με 7-10. Τα κορίτσια του Ακριτίδη αντέδρασαν και εκμεταλλευόμενα κυρίως λάθη της ομάδας του ΓΑΣ μπόρεσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 17-15. Οι γυναίκες του ΓΑΣ αντέδρασαν μείωσαν το σκορ σε 20-19 αλλά στη συνέχεια προδόθηκαν από τα χαμένα σέρβις και έχασαν τελικά το σετ με 25-22.

Στο πέμπτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ με δύο λανθασμένες επιθετικές ενέργειες και τρία χαμένα σέρβις έκαναν το σκορ 6-2 υπέρ της Σταυρούπολης. Στη συνέχεια όμως κατάφεραν να περιορίσουν τα λάθη και με συγκέντρωση στο παιχνίδι έδειξαν χαρακτήρα και πήραν το σετ με 11-15.ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(2-3): 25-11,18-25, 21-25, 25-22, 11-15-16

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Τσελλίδη, Ζερβού, Δημητριάδου, Καδίρη, Κανονίδου/λ, Τζόβανου, Σαλαγκούδη, Σωτηρίου, Σαχπαζίδου, Αναστασιάδη, Μουρατίδου, Σιόρεντα, Τσιούκα, Κουκούλη/λ.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Κοντογιάννης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Νιακοπούλου/λ, Ντούση, Παππά Κλ., Τικμανίδου, Ανουλίδου/λ, Μίχου, Μπάρλα, Μπουρλή, Τσάμου.

Διαιτητές:
Παπακοσμάς(Α), Παπαδοπούλου(Β), Χατζηγεωργίου(Σ)