Εβδομάδα λιγότερων προβλημάτων ξεκίνησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Απλά οι απουσίες θα περιοριστούν και ο κ. Μεταξάς θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει ένα πιο ορθολογικό σχήμα την ερχόμενη Κυριακή.

Μετά από τις απουσίες τους για μεγαλύτερα ή μικρότερα διαστήματα, διαθέσιμοι θα είναι από Τετάρτη που θα ξεκινήσουν πάλι οι προπονήσεις, οι Περέα, Λοντίγκιν, Γκαρντάβσκι και Πίρσμαν.

Ο τελευταίος έχει μεν αναρρώσει, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί ξανά σε προπόνηση της ομάδας. Από πλευράς Άρη προκύπτει ότι η συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα επήλθε στο οικονομικό κι έτσι από μέρα σε μέρα θα ενεργοποιηθεί η μεταγραφή.

Και ο ίδιος ο παίκτης μέσω αναρτήσεών του στα social media δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει αρχίσει να πιέζει να τελειώσει η συμφωνία και ότι το μυαλό του ταξιδεύει ήδη γύρω από το «Κλ. Βικελίδης».

Από εκεί και πέρα, ο Αντώνης Οικονομόπουλος γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς δεν ήταν κάποιος μυϊκός τραυματισμός αυτό που ένιωσε στον οπίσθιο μηριαίο όταν ζήτησε αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό. Απλά λόγω του περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας που είχε απ’ όταν ξαναμπήκε στις προπονήσεις, τού βγήκε μία κόπωση.

Για τους υπόλοιπους που ήταν εκτός αποστολής με τον Ολυμπιακό, ο Ντομίνγκεθ έχει ακόμα ενόχληση στον τένοντα κοντά στη γάμπα και είναι αμφίβολος για μία ακόμα αγωνιστική. Σίγουρα θα μπορεί να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, αλλά είναι άγνωστο προς το παρόν αν μπορεί να συντμηθεί κι άλλο ο χρόνος της επιστροφής του.

Τέλος, ο Σνάιντερ είναι με ίωση και πιθανόν ως την Τετάρτη να ξεκαθαριστεί τι είδους ίωση είναι.

Για σήμερα (Τρίτη) οι παίκτες έχουν ρεπό και από Τετάρτη η ομάδα θα ανεβάσει στροφές, γιατί ακολουθεί ο αγώνας της Κυριακής (15:00) με τον ουραγό Απόλλωνα. Και για τις δύο ομάδες το ματς θα είναι «must win» μετά τη νίκη του Αστέρα το βράδυ της Δευτέρας επί του Απόλλωνα. Αφενός για την ομάδα της Ριζούπολης γιατί βρίσκεται σε πολύ δεινή βαθμολογική θέση και αφετέρου γιατί οι Αρκάδες πλησίασαν στον ένα βαθμό τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος, αν θέλει να μείνει μέχρι τέλους στη μάχη της εξάδας, τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζει.