image description

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις φορές έχει παίξει το όνομα του Χρήστου Σέχου για τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτή θα είναι και η… τυχερή, αφού ο νεαρός επιθετικός έρχεται στα Ιωάννινα για να συμφωνήσει, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες έβγαινε από την ομάδα ότι έκλεισε τα μεταγραφικά της με τον Ποζνάνσκι.

Προφανώς, τα όσα είδαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, φαίνεται να οδήγησαν στην οριστική απόφαση να αποκτηθεί τελικά ένας παίκτης για την επίθεση.

Ο 22χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού το προηγούμενο εξάμηνο και είχε 8 συμμετοχές με ένα γκολ, έχοντας σκοράρει κατά του Καραϊσκάκη Άρτας. Επίσης είχε τον Οκτώβριο του 2018 και του 2019 και από μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού» σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Σέχου είχε δοκιμαστεί πριν 4 χρόνια (Ιανουάριο 2018) από τον Γιάννη Πετράκη, όντας σε πολύ μικρή ηλικία τότε. Πέρυσι τον Ιανουάριο έγινε μια νέα προσπάθεια που δεν προχώρησε. Το καλοκαίρι του 2021 και πάλι βρέθηκε στο μικροσκόπιο η περίπτωσή του και τώρα το όνομά του επανήλθε, αφού αυτήν τη φορά υπήρχε μια έστω και μικρή εικόνα από τα ματς που έδωσε στη  Super League 2.

Ο Σέχου θα είναι ο “αντι-Μιλιντσεάνου”, αφού από Μάρτιο θα επιστρέψει και ο Κόντε, οπότε ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο στη γραμμή κρούσης.

Δείτε το πιο πρόσφατο γκολ που πέτυχε με πέναλτι στο 02:06 η φάση που το κέρδισε