Ο Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC υποδέχεται σήμερα (Τετάρτη 26/1, ώρα 15:30) τη Νίκη Λευκάδας για την εξ’αναβολής 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω των τελευταίων μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του Covid 19.

H ομάδα προέρχεται από ήττα στην Καλλιθέα από τις Εσπερίδες και θέλει να επανέλθει στις νίκες εναντίον της Νίκης Λευκάδας.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Δουβίτσας δήλωσε σχετικά: «Την Τετάρτη έχουμε το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας, μία ομάδα που κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια και που είχε κάποια προβλήματα λόγω κορωνοϊού και τραυματισμών. Γνωρίζουμε ότι έχει αποχωρήσει το βασικό της 5αρι, όμως έχουν πάρει καινούργια παίκτρια, η οποία ίσως είναι και καλύτερη. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία νίκη ώστε να πάρουμε βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Η Καναδή power forward/center του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Samantha Cooper, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας: «Επιτέλους θα αγωνιστούμε εντός έδρας! Πάντα μας αρέσει να αγωνιζόμαστε εδώ, καθώς είναι ωραία να παίζεις στο «σπίτι» σου. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό δυνατό δεύτερο μισό στη σεζόν και ελπίζω να συνεχίζετε να μας υποστηρίζετε»! 

ntina1

Η αρχηγός της ομάδας μας Ντίνα Σαρηγιαννίδου με τη σειρά της έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Kοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παρά την ήττα που κάναμε, κοιτάμε τον επόμενο στόχο και ο επόμενος στόχος είναι ο αγώνας με τη Λευκάδα στην έδρα μας. Θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό πάνω στο πλάνο του προπονητή μας και θέλουμε να επιστρέψουμε πίσω στις νίκες».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΠΑΣ Γιάννινα WBC στο youTube