Αρκετές φαίνεται πως είναι οι πιθανότητες να αναλάβει ο ΟΠΑΠ τη χορηγία του νέου πρωταθλήματος, όπως γράφει σήμερα η Live Sport.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σάββα Λιβάνιου, αυτό προκύπτει μετά το πρόσφατο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, όπου συζητήθηκε το θέμα της χορηγίας, έπειτα από επαφές τόσο με τον Οργανισμό, όσο και με άλλες στοιχηματικές εταιρείες.

Στα πρακτικά έχουν καταγραφεί τα ακόλουθα:

«Ο πρόεδρος του Δ.Σ. (σ.σ.: (Γιώργος Μποροβήλος) ενημέρωσε ότι απευθύνθηκαν σε όλες τις εταιρείες στοιχηματικού χώρου και έγινε προσπάθεια να κλειστούν κάποια ραντεβού γιατί ο χρόνος πιέζει.

Συνέχισε λέγοντας ότι η εταιρεία Stoiximan ενημέρωσε ότι θα απαντήσει εν ευθέτω χρόνω, σύντομα, κάτι το οποίο όμως δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, ενώ έγινε και ένα ραντεβού με τον ΟΠΑΠ, στο οποίο πήγε ο ίδιος ο κύριος Οικονομάκης, ο κύριος Μπίρδας και ο κύριος Πανόπουλος, στο οποίο σε γενικές γραμμές ο ΟΠΑΠ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για μια χορηγία για την επόμενη χρονιά, ωστόσο έβαλε τα ίδια θέματα που έβαζε μέχρι τώρα, αλλά ο Συνεταιρισμός δεν θα μπορούσε να μπει καν σε συζήτηση ότι θα δοθούν δικαιώματα που ανήκουν σε ομάδες.

Και ενώ αρχικά έλεγαν (από τον ΟΑΟΠ) ότι δεν τους ενδιαφέρει καμιά χορηγία τέτοιας μορφής, στη συνέχεια είπαν ότι θα μπορούσαν να το εξετάσουν και να επανέλθουν, αφού λάβουν υπόψη τους τις παραμέτρους οι οποίες μπήκαν ως προϋπόθεση για να συμφωνήσει μαζί τους ο Συναιτερισμός σε μια χορηγία την επόμενη χρονιά».

[Πηγή: sport-fm.gr]