image description

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 2ης θέσης ανάμεσα στις ομάδες Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη. Το αποτέλεσμα δεν ευνόησε κανέναν και κυρίως τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει μείνει 5 βαθμούς πίσω από Άρη και 4 πίσω από την Ξάνθη, με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν.

Αλλά και για τον Άρη το Χ δεν ήταν και το πιο βολικό αποτέλεσμα, αφού δεν έχει κανένα περιθώριο ήττας από την Ξάνθη σε 2 αγωνιστικές, σε ματς που πιθανόν να εξελιχθεί σε “τελικό” 2ης θέσης και πρόκρισης στο final-4.

Στο αγωνιστικό σκέλος έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και το τελικό 1-1 είναι δίκαιο ως αποτέλεσμα όχι όμως ως σκορ αφού θα μπορούσαν να είχαν μπει κι άλλα γκολ.

Ειδικά στο διάστημα 75-90 που ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε μέτρα και τα έδωσε όλα για τη νίκη, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Άρη που μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις που κράτησαν έστω και τον βαθμό για τον Άρη.

Ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή φάση του ματς στο 7ο λεπτό, όταν σε σέντρα που έγινε από δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Σταυρόπουλος με τρομερό μονοκόμματο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Όλοι οι παίκτες των φιλοξενούμενων πανηγύρισαν με χαρακτηριστικό τρόπο το γκολ και το αφιέρωσαν στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη που δολοφονήθηκε άνανδρα πριν από μερικές μέρες.

Η ομάδα του Γιάννη Λώλη, όμως είχε άμεση απάντηση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 15′ με τον Σάλο που έπιασε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Άρη να μην καταφέρνει να συγκρατήσει την μπάλα, η οποία του έφυγε μέσα από τα χέρια!

Ο επιθετικός του ΠΑΣ πανηγύρισε κι εκείνος με παρόμοιο τρόπο, αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε στη μνήμη του Άλκη.

Στο 41′ ο Άρης άγγιξε το 1-2, αλλά η κεφαλιά του Τανούλη μετά από κόρνερ, βρήκε στο δεξί δοκάρι του Μάντζιου.

Στο 43′ ο Νίτας έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ πλασάροντας από καλή θέση άουτ.

Στο 45′ Πολύ καλή ευκαιρία είχε και ο Κατράντζης, με τον Μάντζιο να σώζει με τα πόδια σε πλάγιο τετ α τετ.

Στην επανάληψη στο 49′ ο Λυκόπουλος από ωραία κάθετη του Λυκόπουλου έχασε κι αυτός μεγάλη ευκαιρία να βάλει τον ΠΑΣ μπροστά στο σκορ με τον τερμαστοφύλακα Γεωργιάδη που αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Καρακασίδη, να κάνει σωτήρια επέμβαση σε τετ α τετ από πλάγια θέση.

Από το 50′ ως το 75′ ο Άρης είχε μία φλύαρη υπεροχή χωρίς φάσεις, για να φτάσουμε στο τελευταίο 15λεπτο, όπου ο ΠΑΣ ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να χάνει τις ευκαιρίες τη μία πίσω από την άλλη!

Στο 75′ ο Σάλο βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής και αστόχησε αρχικά με κεφαλιά και μετέπειτα σε προβολή. Στο 81′ επίσης είχε πολύ επικίνδυνο σουτ και στο 83΄εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, με τον Γεωργιάδη να σώζει στην αριστερή του γωνία.

Στο 84′ ο Χρήστου ήταν εκείνος που σημάδεψε το “παραθυράκι” του Γεωργιάδη, ο οποίος έσωσε με τρομερή εκτίναξη!

Το ματς έκλεισε με 2 σουτ από Δήμου και Αμπεριάδη που δεν έβαλαν όμως δύσκολα στον Μάντζιο.

Δείτε τις λεπτομέρειες του ματς και τις συνθέσεις ΕΔΩ

Δείτε και φωτογραφίες στη σελίδα μας στο fb Super Fm 104,3