image description

Ο δεύτερος αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θέμης Τζημόπουλος, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον επαναληπτικό αγώνα του Europa League μεταξύ Οντ Γκρενλαντ-ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε στην ανυπομονησία όλων να ζήσουν την αυριανή στιγμή, χωρίς πάντως να εφησυχάζουν από το 3-0 του πρώτου αγώνα.

«Το σκορ του πρώτου αγώνα έχει δημιουργήσει ένα αβαντάζ για την ομάδα μου. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στη νεότερη ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι το επόμενο. Όλοι ανυπομονούμε να αρχίσει ο αγώνας, να δώσουμε τα πάντα και να κερδίσουμε. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν πιστεύω ότι θα δημιουργήσει εφησυχασμό. Η Οντ είναι καλή ομάδα και δεν πρόκειται να παρουσιαστεί όπως στα Γιάννενα. Ίσως μας υποτίμησε, ίσως δεν μας ήξερε, αλλά εδώ θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Εμείς θα διατηρήσουμε το σύστημα που έχουμε τους τελευταίους μήνες και μας έχει οδηγήσει στην επιτυχία. Η ομάδα συμπλήρωσε 9 αγώνες αήττητη με αυτό και αποτελεί και ρεκόρ αήττητου σερί για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί και να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο, είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα».

Για την πεποίθηση που κυριαρχεί για το αποτέλεσμα που θέλει η ομάδα: «Δεν νομίζω ότι θα καθίσουμε πάνω στο 3-0 του πρώτου ματς. Η Οντ δεν θα είναι αυτή που είδαμε μέσα στα Γιάννενα. Την έχουμε δει πολλές φορές και με τον προπονητή. Δείχνει καλύτερο πρόσωπο στην έδρα της. Θα δούμε το παιχνίδι ξεχωριστά, δεν θα έχουμε στο μυαλό μας το 3-0, γιατί στο ποδόσφαιρο πολλά έχουν γίνει και δεν θέλουμε να συμβεί αυτό σ’ εμάς. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι προσγειωμένοι και θα κάνουν τα πάντα να κερδίσουνε».

Για το αν προβλημάτισε καθόλου το πλαστικό γήπεδο: «Δεν το συναντάμε στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Το γήπεδο, όμως, είναι πολύ καλό. Αυτό έχουμε, σ’ αυτό θα παίξουμε».

Για το δικό του απίθανο καλοκαίρι, όπου κατέκτησε το κύπελλο Εθνών Ωκεανίας με τη Νέα Ζηλανδία και παίζει Europa League με τον ΠΑΣ, αλλά και για το πόσο μακριά ακόμα θέλει να φτάσει: «Ως εκεί που πάει. Δίνω τα πάντα για την ομάδα μου. Από τη στιγμή που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι, γιατί να μην κυνηγήσουμε το όνειρο αυτό; Όλη η πόλη είναι μαζί μας. Η ομάδα μας στηρίζει, γιατί να μην το πάμε ως εκεί που μπορούμε;».