image description

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των ομάδων Κ19 μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της  Super League. “Ήρωας” του αγώνα ήταν ο Αβραμίδης, τερματοφύλακας του Άρη, που στην ασφυκτική πίεση του ΠΑΣ Γιάννινα στο β’ ημίχρονο έκανε 3-4 μεγάλες αποκρούσεις στο παιχνίδι και ακόμα και στο γκολ του ΠΑΣ αν η άμυνά του είχε πάρει το ριμπάουντ, ακόμα κι αυτό θα το είχε γλιτώσει!

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο α’ μέρος κυριάρχησαν η δύναμη, το νευρικό παιχνίδι, τα λάθη και τα πάρα πολλά φάουλ που έκοβαν τον ρυθμό του ματς. Αντιθέτως στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε εξαιρετικά, δημιουργούσε συνέχεια φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης, αφού ο Αβραμίδης είπε “όχι” σε όλες τις περιπτώσεις.

Στο 11ο λεπτό ο Άρης στην πρώτη κιόλας ευκαιρία του ματς σκόραρε. Ο Παναγίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση “κρέμασε” τον Λαδιά που αιφνιδιάστηκε από την πορεία της μπάλας και με αυτόν τον τρόπο άνοιξε το σκορ!

Στο 25′ οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη “έκρυψαν” την μπάλα, αφού συνδυάστηκαν υπέροχα έξω από την περιοχή, ο Κύρκος μπήκε μέσα και σούταρε, απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Άρη, αλλά ο Πάνος από κοντά με νέο σουτ ισοφάρισε σε 1-1!

Ο ΠΑΣ ανέβηκε ψηλά στο γήπεδο και σε 1-2 περιπτώσεις ο Άρης πήγε να βγάλει αντεπίθεση, όμως οι αμυντικοί του ΠΑΣ είχαν καίριες επιστροφές και δεν άφησαν ξανά τον Λαδιά να απειληθεί ουσιαστικά.

Στην επανάληψη και κυρίως από το 55′ και μετά ο ΠΑΣ άρχισε να απειλεί. Από φάουλ του Κύρκου, είχαμε την κεφαλιά του Ντοντη και λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 57′ η κάθετη του Φερεντίνου στον Μίνα, πλάσαρε ο τελευταίος από τη γωνία της μικρής περιοχής, αλλά τελευταία στιγμή πρόλαβε αμυντικός και έβαλε προβολή διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 64′ είχαμε τη σέντρα του Φερεντίνου από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Κύρκου και τρομερή απόκρουση του τερματοφύλακα του Άρη σε κόρνερ.

Στο 71′ τρομερό σουτ του Πάνου έξω από την περιοχή μετά από διώξιμο της άμυνας σε κόρνερ, μεγάλη επέμβαση του τερματοφύλακα του Άρη σε κόρνερ!

Στο 80′ φάουλ του Κύρκου από πλάγια θέση, κεφαλιά του Γωγουβιτη πετάχτηκε στη γωνία του και μπλόκαρε ο Αβραμίδης.

Γενικότερα ο Άρης κλείστηκε στο β’ ημίχρονο και απλά οι παίκτες του έδιωχναν την μπάλα, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν κατοχή και δυστυχώς τα συνεχόμενα φάουλ που σφύριζε ο διαιτητής δεν άφηναν το ματς να αποκτήσει ακόμα καλύτερο ρυθμό.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε 5ος με 31 βαθμούς σε 17 ματς και ο Άρης 4ος με 33 βαθμούς σε 18 ματς. Πρώτος είναι ο Αστέρας με 36 βαθμούς σε 18 ματς.

Δείτε το live μας και αναλυτικά την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ