image description

Δύο «στροφές» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος Κ17 της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ σ’ ένα ματς που μπορεί να λείπει το βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεν παύει όμως να είναι ένα παιχνίδι με υψηλά κίνητρα ειδικά για τους Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές. Πάντα τα ντέρμπι προσφέρονται για να δείξει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν οι παίκτες του Γιάννη Λώλη.

Ο αγώνας έχει οριστεί για την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 13:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου.

Το ματς που ξεχωρίζει, πάντως, αυτήν την αγωνιστική δεν είναι άλλο από το ντέρμπι της 2ης θέσης μεταξύ Άρη και Ξάνθης. Αν ο Άρης νικήσει εξασφαλίζει και μαθηματικά τη 2η θέση, σε διαφορετική περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική.

Η Βαθμολογία (σε 19 αγώνες)

  1. ΠΑΟΚ 49
  2. Άρης 39
  3. Ξάνθη 36
  4. ΠΑΣ Γιάννινα 32
  5. Παναιτωλικός 21*
  6. Βόλος 16
  7. Λαμία 10
  8. ΑΕΛ 7*

*Παναιτωλικός και ΑΕΛ έχουν παιχνίδι λιγότερο

 

Ρεπό η Κ19 του ΠΑΣ

Ρεπό έχει αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η ΑΕΚ δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα Νέων, έχοντας ρίξει το βάρος στη Β’ ομάδα της.

Εν τω μεταξύ, αν και είχε οριστεί για δεύτερη φορά μεσοβδόμαδα ο εξ’ αναβολής αγώνας με τον ΠΑΟΚ για την προσεχή Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, πάλι ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή κι έτσι το ματς αυτό πάει για ακόμα πιο πίσω. Μπορεί να ακούγεται τυπικό, όμως είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αφού ο ΠΑΟΚ απέχει 2 βαθμούς από την 1η θέση και ο ΠΑΣ 5, έχοντας μάλιστα και από ένα παιχνίδι λιγότερο από τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης.