Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΣ σήμερα στο Skagerak Arena, το οποίο αύριο στις 20:00 ώρα Ελλάδος θα φιλοξενήσει τη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Οντ-ΠΑΣ Γιάννινα για το Β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 20 φίλοι του «Άγιαξ της Ηπείρου», που με την παρουσία τους έστειλαν το μήνυμα ότι αύριο το γήπεδο του Σίεν θα θυμίζει “Ζωσιμάδες”.

Την αποστολή του ΠΑΣ παρέλαβε το πούλμαν της Οντ από το ξενοδοχείο, ενώ την ομάδα συνόδευε κι ένα περιπολικό. Επίσης υπήρχαν και 2 άνδρες σεκιούριτι, όπως επιβάλλει το τυπικό.

odd-grenland-bus

Ο κ. Πετράκης δεν κούρασε ιδιαίτερα τους παίκτες του, αφού η προπόνηση διήρκεσε μόλις μία ώρα και ξεκίνησε στις 19:00 ώρα Νορβηγίας, που θα γίνει αύριο ο αγώνας.

Ευγενέστατοι οι άνθρωποι της Οντ

Ευγενέστατοι ήταν οι άνθρωποι της Οντ, που μας έκαναν μία πλήρη ξενάγηση στους χώρους του γηπέδου, ώστε να ξέρουμε που και πως θα κινηθούμε στον αυριανό αγώνα, ενώ όσον αφορά την τηλεοπτική μετάδοση, μας ανέφεραν ότι θα υπάρξει κανονικά κανάλι στη Νορβηγία που θα δείξει το ματς και ότι αν υπάρξει ελληνικό ενδιαφέρον από τηλεοπτικό σταθμό, μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματα. Μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια εξέλιξη, αλλιώς –ούτως ή άλλως- ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 που βρίσκεται στη Νορβηγία με το μεγάλο του χορηγό, τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, θα σας μεταφέρει τον παλμό και την εξέλιξη του σημαντικού αυτού αγώνα.

Δείτε το βίντεο της προπόνησης