image description

Πανέτοιμος για το μεγάλο απογευματινό παιχνίδι είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο απογευματινό παιχνίδι που προς το παρόν δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα, αλλά μόνο στη Νορβηγία. Μέχρι την τελευταία στιγμή, πάντως, όλα είναι πιθανά, αλλιώς ο κόσμος θα αρκεστεί στη ραδιοφωνική περιγραφή του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 και στο internet στο super-fm.gr

Ο Γιάννης Πετράκης πιθανότατα δεν θα αλλάξει κάτι στη διαχείριση του παιχνιδιού και θα κατεβάσει το ίδιο σχήμα με την ίδια ενδεκάδα. Οι Νορβηγοί θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να επιφυλάξουν εκπλήξεις στους αντιπάλους τους, γιατί στο πρώτο παιχνίδι αποδείχτηκαν πολύ προβλέψιμοι.

Το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΣ παραμένει πολύ καλό, όλοι είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι, γνωρίζοντας τους κινδύνους και όχι παραγνωρίζοντάς τους. Άλλωστε ο ΠΑΣ είναι άπειρος στην Ευρώπη και δεν έχει δυνατότητα να υποτιμήσει κάποιον αντίπαλο.

Σταδιακά στην πόλη φτάνουν φίλαθλοι του ΠΑΣ και όλο και πιο συχνά πλέον συναντάς στο κέντρο του Σίεν ανθρώπους που έρχονται να στηρίξουν την ομάδα. Μάλιστα το απόγευμα θα υπάρξει προσυγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας την ώρα της αναχώρησης, ώστε να ξεπροβοδίσουν την ομάδα σε πανηγυρικό κλίμα.

Καλή επιτυχία σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο και με την πρόκριση, που θα κάνει περήφανη όλη την Ήπειρο!