image description

Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο των “Ηealthy diet Awards 2022”, έναν θεσμό που έχει ως στόχο την επιβράβευση εταιρειών για την αριστεία και την καινοτομία τους σε προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, αποδεικνύοντάς για ακόμα μια χρονιά την υψηλή ποιότητα και μοναδική διατροφική αξία των προϊόντων της.

Αναλυτικότερα, και ύστερα από την αξιολόγηση, τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ που αναδείχτηκαν είναι:

  • Το Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ με GOLD, στην κατηγορία “Dairy Products”.
  • Tο ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 2% χωρίς λακτόζη με BRONZE, στην κατηγορία “Free from or Low Food Products”.
  • Το ΔΩΔΩΝΗ Ελαφρύ με ΒRONZE, στην κατηγορία “Light Dairy Products”.

Συνεχίζοντας δυναμικά την ανοδική πορεία που καταγράφει για περισσότερο από  μισό αιώνα, η ΔΩΔΩΝΗ παραμένει πιστή στις αξίες της για τη δημιουργία αυθεντικών και ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων, με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, ξεχωρίζοντας τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

H Bίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί βασική προτεραιότητα η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και ασυναγώνιστης γεύσης, τα οποία προάγουν παράλληλα και ένα καλύτερο και πιο ισορροπημένο διατροφικό πρότυπο. Οι νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής προσήλωσης και αφοσίωσης μας τόσο στο τελικό προϊόν όσο και στους καταναλωτές μας, οι οποίοι επιλέγουν καθημερινά να βρισκόμαστε στο τραπέζι τους. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για καλύτερα και πιο υγιεινά προϊόντα με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο πάθος».