image description

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Κ17 της  Super League  όσον αφορά την κανονική περίοδο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να γνωρίζει την ήττα στην Λάρισα από την ΑΕΛ με 1-0. Οι «βυσσινί» κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ένα αμυντικό λάθος του ΠΑΣ Γιάννινα στο α’ ημίχρονο και άντεξαν στην ασφυκτική πίεση των «κυανόλευκων» στην επανάληψη.

Οι Γιαννιώτες που βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο όταν ο Βλιώρας στο 30’ εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα, πήρε την μπάλα, πέρασε και τον Μάντζιο και άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΣ χρειάστηκε ένα ημίχρονο να συνέλθει, αλλά στην επανάληψη ανέβηκε, είχε την κατοχή της μπάλας και απείλησε την ΑΕΛ.

Στο 48’ κεφαλιά του Λυκόπουλου έδιωξαν αμυντικοί πάνω στη γραμμή

Στο 58’ κεφαλιά του Λυκόπουλου η μπάλα πήγε στο δοκάρι του Αντωνόπουλου

Στο 63’ ήταν η σειρά του Ζωγράφου να στείλει την μπάλα στο δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή

και στο 77’ ο Κύργιος πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε γιατί ο διαιτητής θεώρησε ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς. Στο final-4 πέρασαν ΠΑΟΚ και Άρης από τον Βορρά και η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο από τον Νότο.

ΑΕΛ: Αντωνόπουλος, Ντιντής, Μπαντραλέξης, Μπάντελης, Πιτσιδήμος, Λάζος, Χαλδούπης (75’ Μπόγδανος), Ασίκογλου (70’ Κούρτης), Κουκουράβας (70’ Μπαγιώτας), Νινίκας, Βλιώρας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Γιαούπι (46’ Νίτας), Ντώνος, Φλώρος (78’ Μίνης), Τσίτας (46’ Κύργιος), Ζωγράφος, Λώλης, Λυκόπουλος (65’ Μυρόγλου), Καφενζής, Σάλο (73’ Πλασκασοβίτης)