Η Γιώτα Ντέρου του ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ανανέωσε με τον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και αναμένεται με πολλές τις αρκετές εμπειρίες που έχει από τον χώρο  βοηθήσει σημαντικά την γυναικεία  ομάδα.

 Η παραπάνω αθλήτρια αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και διακρίνεται για το ήθος την αγωνιστικότητα και την προπονητική της συνέπεια.

Giannena volley logoa

 Με δήλωσή της αναφέρει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα αγωνιστώ στην ομάδα του ΓΑΣ, που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή με το όμορφο κλίμα που έχει. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις ενέργειες της διοίκησης και του προπονητικού team που με βοήθησαν να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς. Μετά από μια πετυχημένη χρονιά στην Α2 κατηγορία εύχομαι και φέτος όλοι οι στόχοι της ομάδας να πραγματοποιηθούν. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του ΓΑΣ που με εμπιστεύεται για ακόμη μια χρονιά και τέλος ευχαριστώ πολύ και την διοίκηση του γυμναστικού συλλόγου Κοζάνης που μου δίνει αυτή την μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ και φέτος πλάι στην ομάδα του ΓΑΣ».

 Ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για το άριστο κλίμα συζητήσεων και την παραχώρηση της αθλήτριας του συλλόγου τους Γιώτα Ντέρου.