image description

Μία ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γνώρισαν τα Γιάννενα WFC, αφού δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλύτερο από τα Τρίκαλα, τα οποία πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.

Τα Τρίκαλα είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 27΄ να ανοίξουν το σκορ όταν η Τζιώρα βρέθηκε απέναντι από την Χατζηλαζάρου, με την τερματοφύλακα των Ιωαννίνων αρχικά να διώχνει με τα πόδια και στην επαναφορά η Πλακιά έκανε νέο σουτ, με την Χατηλαζάρου και πάλι να αποκρούει.

Στο 40’ τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ όταν η Κωστοπούλου βρέθηκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1!

Στο 71΄ οι φιλοξενούμενες διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν η Πλακιά έκανε το γύρισμα από αριστερά, έδιωξε η Χατζηλαζάρου, αλλά η Κριστινστοντιρ με πλασέ από κοντά σημείωσε το 0-2!

Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Μπανταβέλη, Γιώτιτσα, Νικοπούλου, Πολυμεννιδου, Βαρσάνη, Καραγιαννιδου (63΄ Τσιούρη), Κώτση (83΄ Νικολάου), Σεφεριάδου (58΄ Δασιοπούλου), Παπαδημητρίου, Τσακογιαννη (83΄ Μπεκιάρη)

Τρίκαλα 2011: Νάση, Μπέου, Σαργιώτη, Σαντορε (46΄ Στεργιούλη), Γεωργούλα (77΄ Τσόγκα), Βαϊτση (85΄ Μαργωνη), Τζιώρα, Κωστοπούλου, Κριστινσντοτιρ (85΄ Παθιακάκη), Κεχαγια (88΄ Μπουκουβάλα), Πλακια