image description

Μία εικόνα χίλιες λέξεις… Λίγα λεπτά μετά το τέλος της κανονικής περιόδου οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ξεσπάνε σε κλάματα, αφού οι κόποι μιας χρονιάς χάθηκαν για κάτι που, αν έγινε, έγινε 7 χρόνια πριν! Όταν δηλαδή ο Λιάσος και ο Περέα ήταν στο Γυμνάσιο, ο Μίνα στο Δημοτικό, ο Κάργας στην Παναχαϊκή, ο Λοντίγκιν στη φημισμένη Ζενίτ, ο Ντομίνγκεθ στη Λα Κορούνια μαρκάρωντας τον Μέσι και πάει λέγοντας.

Και το κοντράστ των συναισθημάτων… Ένας υφυπουργός αθλητισμού να πανηγυρίζει αγκαλιά με το αφεντικό του ΟΦΗ για μία επιτυχία που ήρθε χάρη στην εισήγηση για τιμωρία του ΠΑΣ Γιάννινα. Και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία επιτροπή που έχει διορίσει ο ίδιος.

Η δικαιοσύνη δεν είναι η τυπολατρία κι αυτό θα αποδειχτεί περίτρανα αύριο που ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει πίσω τους 5 βαθμούς. Γιατί το άδικο δεν το μπορεί ούτε ο Θεός ούτε ο άνθρωπος. Η Επιτροπή εφέσεων ας τιμωρήσει τα λαμόγια που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο και ας αφήσουν αυτά τα παιδιά με τους προπονητές τους να χαρούν αυτό για το οποίο πάλεψαν σκληρά υπό αντίξοες συνθήκες.

Σήμερα δεν έχει κριτική παικτών, πολύ απλά γιατί όλοι τους ήταν αστέρια φέτος και έκαναν την υπέρβαση της ζωής τους!