image description

Ο άνθρωπος που έχει κάνει σπουδαία δουλειά στις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χρήστος Αγγέλης, αποθεώθηκε από τους παίκτες του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1, αλλά στις δηλώσεις του έσπευσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για το αν ο ΠΑΣ προλαβαίνει να κάνει και το κάτι παραπάνω, όντας 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και με 3 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

«Τα παιδιά βγάλανε σήμερα ψυχή και πάθος, αποδείξανε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι εδώ και είναι πολύ δυνατός στις υποδομές τα τελευταία χρόνια. Εμείς δεν έχουμε πει κάτι στα παιδιά για πρωτάθλημα, ο στόχος είναι να βελτιώνονται καθημερινά και να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Και φυσικά όταν κερδίζουν φτιάχνουν και καλή ψυχολογία».

Για το αν αισιοδοξεί ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και να χτυπήσει πρωτάθλημα ο ΠΑΣ στις εναπομείνασες αγωνιστικές: «Τα παιδιά με τα οποία δουλεύουμε 2-3 χρόνια, έχουν δείξει ότι δεν φοβούνται κανέναν, δεν τους βάζουμε κάποιο άγχος για κάποιο στόχο».

Για το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί την Κυριακή με τον ΟΦΗ: «Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Η ομάδα παίζει για να κερδίζει, δεν παίζει για να κάνει άμυνα και ο σκοπός είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε».

 

Αλέξανδρος Λώλης: «Ομάδα με ταλέντο και καρδιά»

Ο Αλέξανδρος Λώλης κλήθηκε σήμερα να συνδράμει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν την Κ19 και ειδικά στο α’ πολύ μεγάλο ημίχρονο που έκανε ο ΠΑΣ, ήταν από τους διακριθέντες και έδωσε και την ασίστ στο πρώτο γκολ. Σχολιάζοντας τη νίκη, αλλά και το πώς είδε την ομάδα είπε:

Για τη νίκη που βάζει τον ΠΑΣ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη, είχα πολύ καιρό να παίξω με την Κ19, ουσιαστικά από πέρυσι. Ήρθα σήμερα να βοηθήσω τα παιδιά και θεωρώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ, καταφέραμε να κάνουμε το α’ ημίχρονο μόνο δικό μας, δεν υπήρχε άλλη ομάδα στο γήπεδο. Δυστυχώς στο β’ ημίχρονο ήρθε η αποβολή μου που ήταν άδικη, γιατί δεν έπρεπε να πάρουμε καμία από τις δύο κίτρινες κάρτες. Από εκεί και πέρα θα σταθούμε στους 3 βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το πώς είδε την ομάδα που κάνει φέτος πρωταθλητισμό: «Υπάρχει μεγάλο ταλέντο και πολλή ποιότητα. Τους έχω δει και σε κάποιες προπονήσεις, είναι πολύ καλοί παίκτες. Αλλά πάνω απ’ όλα το πάθος τους είναι απίστευτο, δεν το είχα ξαναδεί στις υποδομές μας. Δεν γίνεται να χάσεις με τέτοιο πάθος και είναι λογικό αυτή η ομάδα να είναι τόσο ψηλά με τέτοιο ταλέντο και καρδιά».

Τι θα έλεγε στα παιδιά ως παίκτης που έγινε σχετικά πρόσφατα επαγγελματίας από τις υποδομές: «Αυτό που τους έχω πει είναι να συνεχίσουν να προσπαθούν, είναι πολύ κοντά στην πρώτη ομάδα, κάνουν μία εξαιρετική πορεία και εύχομαι να συνεχίσουν. Αν θα είμαι κι εγώ μαζί τους θα τα δώσω κι εγώ όλα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αν μπορούμε και το πρωτάθλημα, ας το κάνουμε».