image description

Τις λεπτομέρειες για το πως μπορούν οι ενδιαφερόμενοι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα να σχεδιάσουν τη φανέλα της ομάδας τους έδωσε το hall of brands με ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά:

Σχεδίασε τη νέα εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα για την αγωνιστική περίοδο 22/23 και γίνε εσύ αυτός που θα γράψει την επόμενη σελίδα της λαμπρής ιστορίας της ομάδας μας.
Κατέβασε τα αρχεία από το παρακάτω LINK, διάβασε τις οδηγίες και τους όρους και πάρε μέρος στο διαγωνισμό που θα καθορίσει τη νέα εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα χαρίζοντας μία δωροεπιταγή αξίας 500€ για προϊόντα της boutique της ομάδας και ένα εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2022/2023 στο νικητή!

Τεχνικές πληροφορίες:

Ο σχεδιασμός της φανέλας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω των υπαρχόντων αρχείων photoshop είτε μέσω οποιουδήποτε σχεδιαστικού προγράμματος επιθυμείτε χρησιμοποιώντας τις 3 όψεις της φανέλας μορφής .jpg.

Για τον σχεδιασμό της κάθε όψης μέσω photoshop, ανοίγετε το αντίστοιχο αρχείο:

  • Η φανέλα είναι χωρισμένη σε τμήματα τα οποία αντιστοιχούν σε layers.
  • Με διπλό κλικ πάνω στο κάθε layer, ανοίγει νέο παράθυρο με το συγκεκριμένο τμήμα της φανέλας που θέλετε να σχεδιάσετε.
  • Αφού τελειώσετε πατάτε save στο layer σας, και οι αλλαγές σας εμφανίζονται στο αρχικό παράθυρο με όλη την φανέλα.
  • Αφού επεξεργαστείτε όλα τα layers, σώζετε το τελικό σας αρχείο (π.χ. TShirt_Mockup_Front) και σε αρχείο photoshop αλλά και export σε .jpg .
  • Επεξεργασία γίνεται μόνο σε layers που δεν είναι κλειδωμένα. Layers που έχουν κλειδωθεί δεν θα πρέπει να επεξεργαστούν.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού:

  • Το τελικό σχέδιο που θα επιλεγεί ενδέχεται να τροποποιηθεί στοχευμένα ώστε να πληροί τις προδιαγραφές της FIFA, Superleague και της κατασκευάστριας εταιρίας Le Coq Sportif.
  • Η γραμματοσειρά του ονόματος και του αριθμού (στο πίσω μέρος), όπως και τα τρία λογότυπα στο μπροστινό μέρος παραμένουν κλειδωμένα και δεν είναι ελεύθερα ως προς οποιαδήποτε επεξεργασία.
  • Το τελικό σχέδιο του κάθε συμμετέχοντος πρέπει να αποσταλεί σε μορφή jpg (όψη μπροστά, όψη πίσω) στο [email protected] μέχρι τις 17/04/2022.
    Σημείωση: Τα τελικά αρχεία photoshop θα πρέπει να είναι διαθέσιμα, τα elements που χρησιμοποιήθηκαν να είναι σε υψηλή ανάλυση και να μην υπάρχει περιορισμός των δικαιωμάτων εκμετάλλευσής τους (Royalty free).
  • Το νικητήριο σχέδιο θα προκύψει μετά από ψηφοφορία που θα διεξαχθεί από 18/04/2022 έως και 24/04/2022.
  • Ο νικητής της ψηφοφορίας θα κερδίσει δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ για προϊόντα της boutique του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς και ένα εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αγώνες της ομάδας, της περιόδου 2022-2023.