image description

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και της δικής του μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Χουάν Χοσέ Περέα. Το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι προπονητής και συμπαίκτες τον βοηθάνε καθημερινά, είναι οι βασικότεροι λόγοι κατά τον Κολομβιανό επιθετικό για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έχει φτάσει τόσο ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Στη Λακούβα»:

Για την πολύ καλή παρουσία που έχει φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι μία πολύ επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό για το οποίο παλέψαμε, να φτάσουμε ως την 6η θέση του πρωταθλήματος και τώρα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάμε ακόμα πιο ψηλά».

Για τη δική του εξαιρετική χρονιά και ποιο είναι το μυστικό αυτής της επιτυχίας: «Έχω αυτοπεποίθηση. Υπάρχει μία ομάδα πίσω μου, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου, που με ωθούν συνεχώς να γίνομαι καλύτερος. Νομίζω ότι αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση αυτή τη χρονιά».

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΣ Γιάννινα και αν είναι το οικογενειακό και παρεΐστικο κλίμα: «Είμαστε μία πολύ ενωμένη ομάδα, είναι μια ωραία οικογένεια, έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Κάνουμε κάθε μέρα παρέα μεταξύ μας και ζούμε ωραίες στιγμές».

Για τις ευχές του για το μέλλον: «Το πιο σημαντικό από εδώ και πέρα θα είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε και θα δείξει το μέλλον τι μπορούμε να πετύχουμε με αυτήν την ομάδα. Αξίζουμε πολλά καλά πράγματα και μπορούμε να τα πετύχουμε».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης