Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Βέροιας, γνωρίζοντας την ήττα εκτός έδρας με 2-0.

Τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων, έχοντας ακόμη για μια φορά μικρό μέσο όρο ηλικίας (16- έτη), πάλεψαν στον αγώνα, ωστόσο η Βέροια, έχοντας στη σύνθεσή της έμπειρες παίκτριες με παρουσία από Α’ και Β’ Εθνική, κατέκτησαν τη νίκη με σκορ 2-0.

Τα γκολ για τη Βέροια πέτυχαν οι Τσαγκαλίδου και Μπουντάνι, στο 1ο και 2ο ημίχρονο αντίστοιχα. Η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και πολλές ευκαιρίες με σουτ εκτός περιοχής, που όμως τα σταματούσε η σταθερή Σοφία Καλαμπακιώτη στο τέρμα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.

Τα κορίτσια του Ηλία Αντώνογλου πάλεψαν στον αγώνα, κάνοντας κατάθεση ψυχής, έχοντας ευκαιρίες στη αρχή και στο τέλος του 1ου ημιχρόνου.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τις αθλήτριες να αλληλοσυγχαίρονται, και τους 100 και πλέον (!) φιλάθλους της Βέροιας, να γίνονται ένα με τα κορίτσια της ομάδας και να στήνουν πανηγύρι φιέστας κατάκτησης του τίτλου!

Την Κυριακή 10-04-2022, οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την ομάδα της Κοζάνης για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

ΒΕΡΟΙΑ (Μυλωνάς Γεώργιος): Χαραλαμπίδου, Τσαγκαλίδου, Σταφυλίδου Π., Κανδύλα, Σεϊτανίδου (’87 Λιλιοπούλου), Μαργαρίτη, Μανωλοπούλου, Μουρατίδου, Πετράκη, Σταφυλίδου Γ., Βασιλείου (’46 Μίλη, ’70 Μπουντάνι) και Αραμπατζή, Δημητριάδου, Τσαχουρίδου, Ελευθεριάδου.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (Ηλίας Αντώνογλου): Σοφία Καλαμπακιώτη, Ισαβέλα Πριλίγκου, Αναστασία Σπηλιά, Αθηνά Τσαρή (’80 Χριστίνα Μαργιόλα), Σμαράγδα Μητρογεώργου (’46 Ελένη Καρλέτσα), Αντιγόνη Σπηλιά, Αικατερίνη Φώτη, Ελένη Μπολιεράκη (’46 Ζωή Τσαπραλή), Ζωή Ντότη, Ελπίδα Μπούρη, Μόνικα Καϊτατζή (’71 Χριστίνα Μαργιόλα), Ελπίδα Μπούρη (’65 Ζωή Τσαπραλή), Ζωή Ντότη.

Διαιτητής: Λαμπρίδης Γεώργιος με βοηθούς τους Παρούτογλου Κυριάκο και Σιώνη Μαρία, της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

 • Βέροια – ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ: 2-0 (Τσαγκαλίδου, Μπουντάνι)
 • Κέρκυρα – Κεραυνός Θεσπρωτικού: 3-2 (2 * Αρβανιτάκη, 2 * Μπαλάφα)
 • Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Κοζάνη: 4-0

Η βαθμολογία:

 1. Βέροια 21 (33-11)
 2. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 17 (27-16)
 3. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 15 (22-19)
 4. Κέρκυρα 10 (21-21)
 5. Κεραυνός Θεσπρωτικού 8 (13-19)
 6. Κοζάνη 4 (11-41)
  Σημείωση: Βέροια και Κοζάνη έχουν από έναν αγώνα λιγότερο

Επόμενη η 10η αγωνιστική, (10-04-2022):

 • ΑΠΕΙΡΩΤΑΝΚοζάνη
 • Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Κέρκυρα
 • Βέροια – Κεραυνός Θεσπρωτικού

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης από το Emvolos News