Τον τελευταίο επίσημο αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών θα δώσουν τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, απέναντι στη ομάδα της Κοζάνης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10-04-2022, στις 15:00, στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Οι νεαρές αθλήτριες των Ιωαννίνων βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας κάνει έναν υπέροχο πρωτάθλημα κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητα και το ταλέντο τους.

Ο Ηλίας Αντώνογλου θα έχει σχεδόν ολόκληρη την ομάδα διαθέσιμη και βλέπει να επιστρέφουν οι Αιμιλία Δασκάλου και Μάρθα Παΐλα. Ωστόσο θα απουσιάσει η Κωνσταντίνα Τζίμα, που δεν είναι ακόμη έτοιμη και η Αναστασία Σπηλιά, λόγω σπουδών.

Ο Χρήστος Μαγγιρίδης, από την πλευρά του, κάνει ήδη τα σχέδια και τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά, θέλοντας να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Τα κορίτσια των Ιωαννίνων είχαν επικρατήσει στην Κοζάνη με σκορ 2-7 και θέλουν να επαναλάβουν μια ακόμη γεμάτη εμφάνιση.

Αρχηγός της αποστολής των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ θα είναι η κυρία Ιωάννα Καραγιώργου.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί η κα. Βέργου Αικατερίνη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με βοηθούς τους Παπαλαζάρου Γεώργιο και Χρισικόπουλο Στέφανο, της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

Οι αγώνες της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών:

– ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ – Κοζάνη

– Κεραυνός Θεσπρωτικού – Βέροια

– Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Κέρκυρα

Η βαθμολογία:

  1. Βέροια 21 (33-11)
  2. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 17 (27-16)
  3. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 15 (22-19)
  4. Κέρκυρα 10 (21-21)
  5. Κεραυνός Θεσπρωτικού 8 (13-19)
  6. Κοζάνη 4 (11-41)

Σημείωση: Βέροια και Κοζάνη έχουν από έναν αγώνα λιγότερο