image description

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή ο νέος ηλεκτρονικός πίνακας που απέκτησε το ΠΕΑΚΙ και τοποθέτησε στους “Ζωσιμάδες”. Η λειτουργία του πίνακα ήταν καθαρά πιλοτική για να δοκιμαστεί σε συνθήκες αγώνα και να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα, που προφανώς και υπήρξαν, όσον αφορά το μέγεθος των εικόνων και το χρονόμετρο, κάτι που όμως ήδη διορθώθηκε σήμερα σε συνεννόηση και με την εταιρεία από την οποία τον προμηθεύτηκε το ΠΕΑΚΙ.

Οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού πίνακα είναι προφανώς και πολύ περισσότερες από το να δείχνει σκορ και χρονόμετρο και σταδιακά θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αξιοποιηθούν στο σύνολό τους.

Όπως μας είπε ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚΙ κ. Χάρης Λαζάνης με τον οποίο ήρθαμε σε επικοινωνία: “Ήταν μία δέσμευση της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για τη βελτίωση των υποδομών του Εθνικού Σταδίου και φυσικά αφορά όχι μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον στίβο.

Θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον κ. Κολόκα και τον κ. Δαβή γιατί διέθεσαν προσωπικό χρόνο για να τεθεί σε λειτουργία όσο πιο γρήγορα γινόταν και να διορθωθούν οι ατέλειες, αλλά και στον κ. Πεδιαδιτάκη και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που συνεργάστηκαν άψογα για να υπάρχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το επόμενο κιόλας ματς. Είναι ένα έργο που θα είναι μόνιμο και αφορά όλα τα αθλήματα που λαμβάνουν χώρα στους Ζωσιμάδες και όχι μόνο το ποδόσφαιρο.

Στόχος μας είναι η περαιτέρω βελτίωση του πίνακα, καθώς μπορεί να μεγαλώσει σε εμβαδόν, μιας και είναι τελευταίας τεχνολογίας ή ίσως υπάρξει τοποθέτηση 2ου πίνακα σε άλλο σημείο του Σταδίου. Χθες ήταν καθαρά πιλοτική η λειτουργία του και παρά τη βροχή και τον αέρα θεωρώ ότι λειτούργησε χωρίς προβλήματα”.