Δύο παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται από σήμερα στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Νέων, οι οποίες γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Μίνα που από το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει επαγγελματίας, αλλά και τον Μπάμπη Πάνο, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ19 και είναι κι αυτός επιθετικογενής παίκτης που παίζει τόσο στα πλάγια της επίθεσης όσο και στην κορυφή κάποιες φορές.

Ο κ. Τάσος Θέος θα έχει στη διάθεσή του 24 παίκτες στις προπονήσεις, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα και θα συνεχιστούν και το επόμενο διήμερο 13 και 14 Απριλίου.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της πρώτης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκαν σήμερα 6 παίκτες της Κ19. Πρόκειται για τους Ζώνιο, Τσίρη, Γερονικολό, Κουτσάκη, Γωγουβίτη και Πήλιο. Η ομάδα Κ19 ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αλλά οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για κάποιο ακόμα διάστημα, και διαδοχικά θα περνάνε και από την προπόνηση της πρώτης ομάδας, για να τους βλέπει και ο κ. Μεταξάς.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο κ. Στάικος έχει παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια των Κ19 και Κ17 και έχει κάνει τις δικές του εισηγήσεις για παίκτες που έχει ξεχωρίσει, αλλά θα υπάρξει μία ακόμα συνολική εκτίμηση των παιδιών και μέσα από αυτές τις προπονήσεις.