image description

Τις ομάδες που πέτυχαν ανόδους, αλλά και την κυπελλούχο ΠΑΣ Κράψης συνεχάρη η ΕΠΣ Ηπείρου με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΣ Ηπείρου με το τέλος των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών της Ένωσης, συγχαίρουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, ερασιτέχνες παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές που με την συμβολή τους και τη συνεργασία τους μετά από δύο χρόνια ποδοσφαιρικής απραξίας κατάφεραν να φέρουν σε πέρας με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες της φετινής χρονιάς.

Συγχαίρει τις ομάδες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους σε κάθε επίπεδο.

Επίσης στις ομάδες που η φετινή χρονιά δεν μπόρεσε να γίνει τόσο παραγωγική εύχεται η επόμενη να αποτελέσει την χρονιά των επιτυχιών τους.

Συγχαρητήρια στις ομάδες ΑΕ Κρανούλας και ΑΠΣ “Οι Τίγρεις” για την άνοδο τους στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Στις ομάδες του Αστέρα Αμφιθέας, του ΠΑΟ Κουτσελιού, της Αναγέννησης Κεφαλοβρύσου, του ΠΑΟ Ηλιόκαλης για την άνοδο τους στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Στην ομάδα του ΠΑΣ Κράψη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών περ. 2021-2022.

Τέλος, συγχαίρει την ομάδα της Θύελλας Κατσικάς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος στους αγώνες play off της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ευελπιστώντας πως την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα αποτελέσει άξιο εκπρόσωπο του Ηπειρωτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ.