image description

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν 2016-2017 ξεκίνησε από την περασμένη Τετάρτη η Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα και το super-fm.gr βρέθηκε σήμερα στο παλιό γήπεδο της Μπάφρας, που έχει παραχωρηθεί για τις ανάγκες της ομάδας.

Αν και το γήπεδο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη τη χρονιά, καθώς είναι γνωστό ότι από τα μέσα φθινοπώρου σταδιακά μετατρέπεται σε λίμνη, εν τούτοις οι εκκολαπτόμενοι άσοι της ομάδας ξεκινάνε εκεί και όσο πάει, μέχρι να αναζητηθεί στην πορεία άλλη λύση.

Μάλιστα έγιναν και κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις στα παρατημένα αποδυτήρια που είναι στην πάνω πλευρά του δρόμου και τα οποία είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση.

Με την ομάδα έχουν ξεκινήσει προετοιμασία αυτή τη στιγμή οι Παπαϊωάννου, Πατσιούρας, Γεωργούλας, Καινούργιος, Κιτσάκης, Τσιέπας, Μούτσιος, Μπελά, Καμποτάς, Μαλάμος, Λαμπίρης, Σιχλιμοίρης, Μανιφάβας, Παπαδόπουλος, Λιάπης, Ψαρράς Ν.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Κ-20 θα έχουν και οι παίκτες που προπονούνται με τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ, οι Ψαρράς Ι. Ζιώγας, Κόκας Α., Παππάς, Κολιοφούκας, Μασούρας, Μαυροπάνος και Ντόλοβατς.

Τέλος, η ομάδα απέκτησε ως τώρα τον Γκίτση από την Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης και τον Πάσχο που αγωνιζόταν σε Κ-17 της ΑΕΚ και στο τοπικό των Αθηνών.

Η ενίσχυση, όμως, θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και δεν θα λείψουν και κάποιες δοκιμές παικτών.

*Δείτε το βίντεο από τη σημερινή προπόνηση